Nezaket Atasoy'dan Milli Savunma Bakanlığına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Nezaket Atasoy'dan Milli Savunma Bakanlığına Ziyaret

Nezaket Atasoy\'dan Milli Savunma Bakanlığına Ziyaret

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Milli Savunma Bakanlığını ziyaret etti.

13.11.2014 11:12  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Milli Savunma Bakanlığı'nı ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Korgeneral Sezai Bostancı ile görüşen Atasoy, Türkiye'nin son zamanlarda savunma sanayinde yatırımlarına değindi. Türkiye'nin savunma sanayisinin her alanında kendisini geliştirerek diğer dünya devletlerine örnek ve model ülke olduğunu belirten Atasoy, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti savunma sanayisiyle, emniyet ve güvenlik birimleriyle, ekonomisiyle, yargısıyla, teknolojisiyle, eğitimiyle, tarımıyla, iş dünyasıyla ve bütün kurum ve kuruluşlarıyla güçlü devlet olmuştur" dedi.

Müsteşar Korgeneral Bostancı, Atasoy'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları ve faaliyetlerinin ülkenin kalkınmasına katkı sağladığını ifade eden Bostancı, "Bir ülkenin kalkınması ve gelişmesi sivil toplum kuruluşlarıyla mümkündür. Sivil toplum kuruluşları demokrasimizin gelişmesinde büyük pay sahibidir. İnanıyorum ki devletimiz ve milletimiz Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu ile diğer sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarıyla, faaliyetleri ve organizasyonlarıyla dünyaya model ülke olacaktır" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nezaket Atasoy'dan Milli Savunma Bakanlığına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement