Nezaket Okulu Eğitmenleri Sertifika Aldı - Son Dakika
Yerel

Nezaket Okulu Eğitmenleri Sertifika Aldı

Nezaket Okulu Eğitmenleri Sertifika Aldı

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu eğitmenleri, katıldıkları ’Çocuk Gelişimi ve Eğitimi’ seminerini tamamlayarak sertifika aldı.

04.09.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu eğitmenleri, katıldıkları 'Çocuk Gelişimi ve Eğitimi' seminerini tamamlayarak sertifika aldı.

Çocuklara daha iyi eğitim verebilmek ve onları geleceğe hazırlamak için Nezaket Okulları, eğitmenlerine yönelik olarak Çocuk Gelişimi ve Eğitimi konulu seminer düzenlendi. Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Duman tarafından verilen 20 saatlik seminere katılan eğitmenler psikoloji, sosyoloji, çocuk gelişimi, iletişim yöntemleri gibi alanlarda eğitim aldı. Semineri başarıyla tamamlayan Nezaket Okulu eğitmenlerine Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin tarafından sertifika verildi. Sertifika töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, Nezaket Okullarının toplumun çekirdeğini oluşturduğunu vurgulayarak, "Nezaket Okulları toplumun çekirdeğini oluşturan bir Türkiye projesidir. Başkanımız Sayın Selçuk Çetin bunu çok önemsiyor. Bizler de her yıl daha donanımlı bir şekilde eğitim öğretime hazırlanıyoruz. Çünkü çocuklarımız bizlere emanet ediliyor. Bizler de en iyi şekilde onları hayata hazırlamak istiyoruz. Bu sertifika töreni de böyle bir hazırlığın sonucudur. Gökhan Hocamıza da verdikleri eğitimden dolayı çok teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum" dedi.

Türkiye'nin ilk ve tek projesi olan Nezaket Okulları, Pursaklar Belediyesi bünyesinde 5'inci yılına girdi. Her geçen yıl sayısı ve kalitesi artan Nezaket Okulları bu yıl da okulların açılmasıyla faaliyetlerine devam edecek. Yaz tatili süresince fiziki hazırlıkların yanı sıra müfredat hazırlıklarını da tamamlayan yetkililer, geleceğin hanımefendisi ve beyefendilerini yetiştirmek için hazır bekliyor. 4 ila 6 yaş arası çocukların ücretsiz olarak eğitim gördüğü Nezaket Okulları, MEB'e bağlı eğitim kurumlarıyla eş zamanlı olarak yeni eğitim öğretim dönemine başlayacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nezaket Okulu Eğitmenleri Sertifika Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement