Niğde AK Parti'de Yeni Yönetim - Son Dakika
Yerel

Niğde AK Parti'de Yeni Yönetim

Niğde AK Parti\'de Yeni Yönetim

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulu listesini tamamladıklarını söyledi.

01.10.2013 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulu listesini tamamladıklarını söyledi. Özdemir, "STK temsilcilerinden esnafına, emekli eğitimcilerden işadamlarına, ev hanımlarına kadar toplum tarafından kabul görecek kişilerle Ak Parti Niğde İl Yönetim Kurulunu oluşturduk" dedi.

Özmen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"11 Eylül 2013 tarihinde AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Recep Tayip Erdoğan'ın atamasıyla birlikte görevime başladım. Görevi devraldıktan sonra yeni Yönetim Kurulu Listemizi oluştururken Genel Merkezimizin beklentilerine uygun ve yerel bazdaki sosyal yapımızı temsil edebilecek donanımlı, şehrimize en iyi hizmeti verebilecek kişileri kadroya almaya gayret ettim. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan güçlü, donanımlı, kaliteli bir kadro oluştu. Partimizin değerlerini temsil edebilecek, STK temsilcilerinden esnafına, emekli eğitimcilerden işadamlarına, ev hanımlarına kadar toplum tarafından kabul görecek kişilerle Ak Parti Niğde İl Yönetim Kurulunu oluşturduk."

Yeni yönetimden beklentilerin çok olduğunu ve bunlara cevap verebilecek bir kadro oluşturulduğunu dile getiren Özdemir, "Amacımız AK Parti'yi Niğdemizde en doğru şekilde temsil edebilmek ve Genel Merkezimizin Politikaları doğrultusunda çalışmalar yapmaktır. Niğdemizin gelişmesi, kalkınması, hükümetimizin verdiği hizmetlerden en yüksek oranda yararlanmasını sağlamak en büyük hedefimiz olacaktır. Bunun için yaklaşan yerel seçimlerde bizlere büyük görevler düşüyor. 2009 yılında Ak Belediyecilikle tanışan Niğde, Belediyecilik hizmetlerinin diğer belediyelerden farkını gördü. Niğde Merkez başta olmak üzere ilçe ve diğer belediyeleri de kazanmak için üstün bir çalışma temposu sergileyeceğiz. Niğde halkına güzel hizmetler kazandırarak onların hayır duasını almak, yaşadığımız şehrin modern bir kent ve büyüyen bir il olması için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

Daha önce partiye hizmet eden herkese canı gönülden teşekkür ettiğini belirten Özdemir, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Partimiz kurulduğu günden bu yana üyesinden başlayıp en üst kademesine kadar görev almış, çalışmış, emek sarf etmiş herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Partimizin bu konuma gelmesinde onların hizmetleri asla unutulamaz. Bizlerde onlardan aldığımız bayrağı daha ilerilere götürebilmek ve Ak Partiye, Niğde halkına layık çalışmalar yapabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Listeye giremeyen kardeşlerimizin de Partiye olan sevgilerinin, hizmetlerinin devam edeceğini biliyorum. Yönetimde olalım ya da olmayalım, amacımız ülkemizin ve şehrimizin gelişmesidir. Makamlar gelip geçicidir, önemli olan yaşadığımız ortamı en iyi hale getirmek için imkanları en doğru şekilde kullanabilmektir. Bu vesileyle şimdiden görev alan İl Yönetim Kurulu üyelerimize başarılar diliyor, birlikte hayırlı hizmetlere imza atacağımızı ifade etmek istiyorum."

AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde oluştu: "Emrah Özdemir (İl Başkanı), Muhammed Bilal Özenç, Ramazan Demirbilek, Figen Eriş, Nesrin Tengiroğlu, Erdeniz Ulutaş, Harun Reşit Orhan, Raci Tamer Erdem, İbrahim Abidin Özkan, Ali Çetin, Sebahattin Albayrak, Nurcihan Özbek, Yahya Dökmetaş, Sebahattin Ecemiş, Ahmet Demirkoparan, Aslan Gezici, Orhan Özbek, Abdullah Özçelik, Sedat Çağlar, Ulviye Keser, Tuncay Tekinarslan, Bülent Baydoğan, Hasan Derinöz, Okay Erdoğdu, Ahmet Güney,Can Demiryel, Mevlüt Şahin, Esin Uzun, Remzi Bahar, Ayişe Işık, Ali Dede Tekin, Songül Çalışkan, Cumali Çevik, Cumali Doğan, Arzu Torun, Mesut Akbulut, Nurettin Vural, Harun Karaer,Gülhan Çelik, Mustafa Ünsal." - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde AK Parti'de Yeni Yönetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement