Niğde Belediyesinden Bayanlara Doğa Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Niğde Belediyesinden Bayanlara Doğa Yürüyüşü

Niğde Belediyesinden Bayanlara Doğa Yürüyüşü

Niğde Belediyesi, bayanlara yönelik doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.

05.12.2015 17:35

Niğde Belediyesi, bayanlara yönelik doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.

Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi üyeleri, Pozantı'nın Belemedik mevkinde eşsiz doğa güzellikleri arasında yürüyüş yaptı.

Niğde Belediyesi Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi üyeleri, Niğde Belediyesinin organizesiyle Adana'nın Pozantı ilçesine bağlı Belemedik mevkinde doğa yürüyüşüne katıldı. Kış mevsiminin ortasında yazdan kalma bir günde gerçekleştirilen etkinliğe katılan bayanlar, eşsiz doğa güzellikleri arasında yürüyüş yapmadın tadını çıkardı.

Niğde Belediyesi Kültür Müdürlüğünce 2 yıl önce kurulan Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi, üyelerine yönelik farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Hafta içi sportif ve sosyal aktivitelerin yapılabildiği Bayanlar Spor Merkezinde, üyeler hafta sonu da sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Niğde Belediyesinin organizesiyle düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezinin 65 üyesi ücretsiz olarak katıldı.

Başkan Akdoğan'a Teşekkür

Adana'nın Pozantı ilçesine bağlı Belemedik mevkininde gerçekleştirilen etkinliğe katılan bayanlar, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür ederek, bayanlara yönelik bu tür ayrıcalık sağlamalarından dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler.

Etkinlikler Devam Edecek

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Birimi Sorumlusu Murat Turhan ilerleyen dönemlerde mevsim şartlarına göre farklı etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Belediyesinden Bayanlara Doğa Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement