Niğde'de, Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi - Son Dakika
Yerel

Niğde'de, Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi

'Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi' tanıtım toplantısı Niğde Çamardı'nda yapıldı.

31.01.2014 16:55  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gönül elçileri projesinin ikinci aşaması olan, "Kadınlar için mesleki eğitim projesi" tanıtım toplantısı Çamardı ilçesinde yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulunda, Aile ve Sosyal Politikaları Müdürlüğü personeli tarafından verilen bilgilendirme toplantısında, projenin amacının eğitimine ara vermek zorunda kalan başta kadınlar ve kız çocuklarının eğitimlerini tamamlayarak mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yaptırmaları ve o alanda başarılı olabilmeleri için de ayrıca kurs almayı planladıkları belirtildi.

Mesleki açık lise kayıt yaptırmak isteyenler ile eğitimi yarım kalan kadınlar ve kız çocukları, müracaatlarını, 3-14 Şubat tarihleri arasında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne yapması gerekiyor.

Toplantıya, Vali Necmeddin Kılıç'ın eşi Necmiye Kılıç öncülüğünde Çamardı Kaymakam Vekili Yakup Ömeroğlu ve eşi Serap Ömeroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Cem Gökdemir'in eşi Nursel Gökdemir, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu'nun eşi Fatma Soylu, Çamardı İlçe Emniyet Amiri Bülent Kale'nin eşi Demet Kale, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Niğde'de, Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement