Niğde'deki Güvenlik Güçlerine Saldırı - Son Dakika
Yerel

Niğde'deki Güvenlik Güçlerine Saldırı

Ulukışla ilçesindeki silahlı saldırıda şehit olan 2 güvenlik görevlisi ile kamyon sürücüsünün aileleri için başlatılan yardım kampanyasında yaklaşık 107 bin lira toplandı.

21.05.2014 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Valiliğinin, Ulukışla ilçesindeki silahlı saldırıda şehit olan 2 güvenlik görevlisi ile kamyon sürücüsünün ailelerine destek amacıyla başlattığı yardım kampanyasında 106 bin 912 lira toplandı.

Vali Necmeddin Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, saldırıda şehit olan jandarma astsubay kıdemli üstçavuş Adil Kozanoğlu ve polis memuru Adem Çoban ile şoför Yaşar Turan'ın eş ve çocuklarının ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla yardım kampanyası başlattıklarını hatırlattı.

Kampanyanın tamamlandığını belirten Kılıç, şunları kaydetti:

"Bir aylık sürede 106 bin 912 lira 50 kuruş toplanan bağışın tamamı şehit eşlerinin banka hesabına yatırıldı. 3 teröristi hayatları pahasına Ulukışla'dan geçirmeyen şehitlerimize bu vesileyle bir kez daha rahmet, geride kalan dul ve yetimlere başsağlığı diliyorum. Bu vesileyle destanımsı kahramanlıklar gösteren diğer silah arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Başta jandarma ve emniyet teşkilatı olmak üzere sanayi kuruluşlarımız, odalarımız ve Niğdeli hemşehrilerimize katkılarından dolayı ilimiz adına teşekkür ediyorum."

Ulukışla ilçesinde, 20 Mart'ta, rutin uygulama sırasında durdurulan otomobildeki teröristlerin, güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu bir asker ve bir polis şehit olmuş, teröristler tarafından aracı gasbedilen bir sürücü de hayatını kaybetmişti. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Niğde'deki Güvenlik Güçlerine Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement