Niğde Yolcular Otobüsle Ölüme Böyle Gitti - Son Dakika
Güncel

Niğde Yolcular Otobüsle Ölüme Böyle Gitti

Niğde Yolcular Otobüsle Ölüme Böyle Gitti

Bolu'da 7 kişinin öldüğü, 39 kişinin de yaralandığı kazada yolcu otobüsünün Niğde Şehirlerarası Terminali'nden ayrılırken güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

15.07.2015 17:17

Bolu'da 7 kişinin öldüğü, 39 kişinin de yaralandığı kazada yolcu otobüsünün Niğde Şehirlerarası Terminali'nden ayrılırken güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Dün saat 19.30 sıralarında kaydedilen güvenlik kamerası görüntülerinde yolcular otobüse biniyor. Tüm yolcuların binmesinin ardından otobüs, terminalden ayrılıyor.

Öte yandan kazada ölenlerden Niğde İl özel İdaresi'nde iş makinesi operatörü Adem Kılıç'ın yakınlarının cenazeyi almak için İstanbul'a gittiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Niğde Yolcular Otobüsle Ölüme Böyle Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ömer kahraman: Ben tır şöförüyüm nerde bi otobüs kazasi görsem hep metro metroyu kapatsınlar bence4 1 0 Yanıtla
  • Yaman Özmen: Aynı saatte bende Aydoğanlar turizm ile yoldaydim bi ara metrodan alacak gibi oldum sonrasında vazgeçtim Aydoğanlar dan aldım ölenlere allahtan rahmet kederli ailelerine ise başsağlığı diliyorum 0 0 Yanıtla
  • emrah demirci: memleketimizin arabalarını kullanırsak metro kapanır 0 0 Yanıtla
  • fatma: bencede kapat sinlar bu metro firmasını 0 0 Yanıtla
  • Oya: Allah rahmet eylesin Adem Kılıç komşumuz du 0 0 Yanıtla
  • Oya: Geri zekalılar 0 0 Yanıtla
  • Bunyamin sever: Bencede boyme. Firma olmaz. Olsun. Milletin. Yuvasini. Yikiyorlar. Kimse. Binmesin o zaman. Kapanir. Şahin. Kanakin. Hesabini. Nasil verecek. Bu. Firmaa. Yaziklar. Olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement