Nihan Öztürk Gazipaşa Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı - Son Dakika
Yerel

Nihan Öztürk Gazipaşa Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı

Nihan Öztürk Gazipaşa Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı içerisinde meydana getirdikleri ürünlerin sergilendiği açılışta Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ün eşi Nihan Öztürk’e Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk eşlik etti.

10.06.2014 11:17

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı içerisinde meydana getirdikleri ürünlerin sergilendiği açılışta Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ün eşi Nihan Öztürk'e Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk eşlik etti.

Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, açılıştaki konuşmasında 2013 - 2014 eğitim ve öğretim yılı içerisinde Gazipaşa Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan 139 kurs ile 2903 kişiye eğitim verildiğini belirtti.

Halkın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla açılan bu kurslar sayesinde özellikle kadınlarımızın istihdam fırsatlarıyla buluştuklarının altını çizen Pamuk, talepleri beklemeden kursları açmaya ve halka hizmet götürmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Açılış konuşmalarının ardından Nihan Öztürk, Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk ve eşleri ile birlikte açılış kurdelasını keserek, sergiyi gezdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nihan Öztürk Gazipaşa Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement