Nihat Doğan'dan Galatasaray'a Çok Sert Hakan Şükür Eleştirisi - Son Dakika
Spor

Nihat Doğan'dan Galatasaray'a Çok Sert Hakan Şükür Eleştirisi

Nihat Doğan, Özgecan Aslan cinayeti sonrası kendisini üyelikten ihraç eden Galatasaray delegasyonun FETÖ'cü Hakan Şükür'ü ihraç etmemesini çok sert ifadelerle eleştirdi.

25.03.2017 21:21  Güncelleme: 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nihat Doğan, Özgecan Aslan cinayeti sonrası attığı tweet nedeniyle kendisini üyelikten ihraç eden Galatasaray delegasyonun FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'i ihraç etmemesine sert tepki gösterdi.

"YAZIKLAR OLSUN SİZE!"

Ünlü türkücü resmi Twitter hesabı üzerinden bugün düzenlenen Galatasary'ın Olağan Mali Kongresi'nde FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüpten ihraçlarının reddedilmesini sert ifadelerle eleştirdi. Doğan skandal karara ilişkin "Demek ki Galatasaray delegasyonuna göre mini eteğin bekası bu aziz vatanın bekasından çok daha evla imiş. Yazıklar olsun size!" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DAN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi, Nihat Doğan, 2015 yılında Özgecan Aslan cinayeti sonrası attığı "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" tweet'i nedeniyle Galatasaray'dan ihraç edilmişti. Ancak Doğan, açtığı davayı kazanıp, Galatasaray üyeliğini geri almıştı.




Nihat Doğan\'dan Galatasaray\'a Çok Sert Hakan Şükür Eleştirisi

Son Dakika Spor Nihat Doğan'dan Galatasaray'a Çok Sert Hakan Şükür Eleştirisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement