Şaka Kurbanı Damat: Ortamı Yumuşatmak İstedim - Son Dakika
Güncel

Şaka Kurbanı Damat: Ortamı Yumuşatmak İstedim

Milas'ta nikah memurunun "Evlenmek istiyor musunuz?" şeklindeki sorusuna "Hayır" yanıtı veren damat İsmail Üstün, ortamı yumuşatmak için şaka yapmak istediğini söyledi.

07.11.2015 13:43  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesinde, nikah töreni sırasında memurun "Evlenmek istiyor musunuz?" şeklindeki sorusuna "Hayır" yanıtı vermesiyle gündeme gelen damat İsmail Üstün, oluşan gergin havayı yumuşatmak için böyle bir şaka yaptığını, ancak nikah memurunun davranışıyla çok şaşırdığını söyledi.

OLAYA ŞAKA YÖNÜYLE YAKLAŞTIKLARINI SÖYLEDİ

Dilek ve İsmail Üstün çifti, nikah törenleri sırasında yaşadıkları olayı anlattı. İsmail Üstün, arkadaşlarıyla zaman zaman nikah sırasında damat ya da gelinin sorulan soruya "Hayır" yanıtı vermesi durumunda neler yaşanacağıyla ilgili sohbetler ettiklerini, olaya şaka yönüyle yaklaştıklarını ifade etti.

"NİKAH MEMURU DA ŞAKAYA TAM ŞAKA YAPMIŞ OLDU"

Kendisinin de nikah töreninin gerginliğinin etkisiyle ortamı yumuşatmak için şaka yapmak istediğini dile getiren Üstün, nikah memurunun gösterdiği tavıra ise çok şaşırdığını anlattı. İsmail Üstün, "Nikah günü oraya vardık. Herkes gergin olduğu için 'ortamı yumuşatalım' diye bir şaka yapalım dedik. Nikah memuru da şakaya tam şaka yapmış oldu. Yine de sonucu tatlıya bağladık, her şey tatlı olmuş oldu. Eşimle mutluyuz, sevinç içindeyiz." dedi.

GELİN DE AZ DAHA AYNI ŞAKAYI YAPIYORMUŞ

Gelin Dilek Üstün ise kendisinin de aynı şakayı yapmayı içinden geçirdiğini ama yapmadığını aktardı. Üstün, "Ben de böyle bir şey beklemiyordum. Aslında ben 'Hayır' diyecektim, bir anda içimden geçti ama eşim önce davrandı. Eşim söyledi. Şu anda çok mutluyum. Hayalim gerçek oldu." diye konuştu.

'HAYIR' CEVABINI DUYAN NİKAH MEMURU SALONU TERK ETTİ

Çift, 14 Kasım'da gerçekleştirilerek düğün törenlerine de nikah görüntülerini izleyen herkesi davet etti. Milas Belediyesi'nde görevli nikah memuru, usul gereği "Hiçbir baskı altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" diye sorduğu damat İsmail Üstün'den "Hayır" yanıtını alınca sinirlenmiş ve nikah salonunu terk etmişti. Bir süre sonra salona yeniden dönen nikah memuru, çiftin nikahını kıymıştı.

Şaka Kurbanı Damat: Ortamı Yumuşatmak İstedim
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şaka Kurbanı Damat: Ortamı Yumuşatmak İstedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • C.D.: bu kadar boş insanları bide nikah memuru yapıyorlar. 29 6 Yanıtla
  • KIRIKHANLI : ben adamın yerin de olsam nikah memurunu şikayet eder sonrada kafa göz diş komam şaftını dağıtırdım ne demek lan gariban şaka yapamazmı ulan git zenginin nikahı nı kıy at cebe 300 bahşiş garibanda yok eee nikah burda kıyılmaz senin nikahını ben kıyarım 24 7 Yanıtla
  • mrdmrd: kadın çok sexsi ya offff 1 29 Yanıtla
  • zim: Elin garibi şaka yapmış chp tipli memur terslemis zengin olsa masanın altından muamele yapar kıt anlayışlı tipsiz 14 13 Yanıtla
  • hakan kara: hayır da hayır vardır :-)))))))))))) 21 4 Yanıtla
  • tes: kadinda devlet gibi adam altta kalmasin aman 19 4 Yanıtla
  • 1995: bence nikah memuru hakli insan nerede ne zaman şaka yapacağını bilmeli. 15 6 Yanıtla
  • Memet: Bu kadina ben de hayir derdim 10 11 Yanıtla
  • Cilve: İzlediğimiz görüntülerde nikah memuru hayırı duyunca gelin adayından daha çok trip atıyor damat adayına. Sfgdddddhdhdhdhdhdh 20 0 Yanıtla
  • Dagdakı coban .: Ne salak insanlar var nikahın şakası olurmu 12 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement