Nike Halı Saha Ligi'nin Şampiyonu Mustafa Kemal Lisesi - Son Dakika
Spor

Nike Halı Saha Ligi'nin Şampiyonu Mustafa Kemal Lisesi

Nike Halı Saha Ligi\'nin Şampiyonu Mustafa Kemal Lisesi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Nike Halı Saha Ligi Yalova elemlerinde Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi A Takımı şampiyon oldu.

02.06.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Nike Halı Saha Ligi Yalova elemlerinde Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi A Takımı şampiyon oldu.

12-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Nike Halı Saha Ligi Turnuvası'nda şampiyon olan Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi A Takımı, 9-10 Haziran tarihlerinde Kocaeli ilinde yapılacak bölge elemelerine katılmaya hak kazandı. Final müsabakasında Anadolu Öğretmen Lisesi A Takımı ve Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi A Takımı'nın ortaya koyduğu performans ise dikkat çekti. 90+4 Halı Saha Tesislerinde oynanan mücadelenin ilk yarısı Kenan ve Hikmet'in karşılıklı golleriyle 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Ev sahibi Anadolu Öğretmen Lisesi'nin 4 topunun direkten döndüğü maçta konuk Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi A Takımı rakibinin basit hatalarını affetmedi ve sahadan 4-2'lik skorla galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.

Turnuvada 36 müsabaka oynanırken, 164 sporcu forma giydi. 284 golün kaydedildiği Nike Halı Saha Ligi Yalova Etabı'nda Mustafa Kemal Anadolu Lisesi A Takımı futbolcusu Hikmet Boy turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi. Organizasyonun en centilmen takımı ise Termal Fen Lisesi F Takımı seçildi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nike Halı Saha Ligi'nin Şampiyonu Mustafa Kemal Lisesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement