Nilüfer Belediyespor'da İk Çalışmalar - Son Dakika
Güncel

Nilüfer Belediyespor'da İk Çalışmalar

Nilüfer Belediyespor\'da İk Çalışmalar

VOLEYBOL Bayanlar 1'inci Ligi'nin iddialı takımlarından Nilüfer Belediyespor, 2016-2017 sezonuna başladı.

16.08.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VOLEYBOL Bayanlar 1'inci Ligi'nin iddialı takımlarından Nilüfer Belediyespor, 2016-2017 sezonuna başladı.

Antrenörü Atay Doğu yönetiminde çalışmalarına başlayan Nilüfer Belediyespor, ilk antrenmanı Üçevler Spor Tesisleri'nde yapti. Nilüfer Belediyespor'un günde çift idmanla yeni sezona hazırlanacağı, sabah antrenmanlarının kondisyon ağırlıklı geçeceği, öğleden sonra da taktiksel çalışmalar yapılacağı açıklandı.

3 YABANCI GELECEK

Nilüfer Belediyespor'un prensip anlaşmasına vardığı Ukrayna milli takımı oyuncuları Tetyana Kozlova ve Iryna Thuskina ile Sırbistan milli takımından Aleksandra Crncevic'in  ülkelerinin Avrupa Voleybol Şampiyonası eleme maçlarının ardından Bursa'ya gelerek çalışmalara katılacağı bildirildi.

Genç ve dinamik ekiple mücadele edeceklerini ifade eden Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, yeni sezonla ilgili olarak şunları söyledi:

"Türkiye Voleybol Federasyonu henüz 2016-2017 sezonunun açılış takvimini ve fikstürü belirlemedi. Biz 15 Ekim 2016 tarihinde lig başlayacakmış gibi çalışmalarımızı disiplinli şekilde sürdürüyoruz. Bursa halkına güzel maçlar izlettirmek istiyoruz. Bu yıl Bursalı voleybol severleri Cengiz Göllü Voleybol Salonu'na bekliyoruz."

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nilüfer Belediyespor'da İk Çalışmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement