'Niyazi' Karakterini Canlandıran Vural Çelik Seksenler'den Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

'Niyazi' Karakterini Canlandıran Vural Çelik Seksenler'den Ayrıldı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizinin 'Niyazi' karakteri Vural Çelik Seksenler'den ayrıldı.

10.09.2014 08:15  Güncelleme: 08:43

TRT 1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizinin 'Niyazi' karakteri Seksenler'den ayrıldı. ‘Niyazi’ karakterine hayat veren Vural Çelik, diziye veda etti.

TWITTER'DAN DUYURDU

Çelik, Twitter’dan; Üç sezon "Niyazi" tiplemesiyle benim de bir parçası olduğum "Seksenler" dizisinden ayrılmış bulunmaktayım. Saygılarımla’ açıklamasını yaptı.

'AVRUPA YAKASI' DÖNÜM NOKTASI

Ortaokul-lise çağında herkesin taklitlerine güldüğü, desteklediği bir öğrenciydi. Bir arkadaşı, Levent Kırca Tiyatrosu'na gazete ilanıyla oyuncu arandığını söyledikten sonra 1989 yılında başvuru yaptı ve kabul edildi. Levent Kırca Tiyatrosu'ndan sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosuna girdi. Orada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi. Selahattin Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar'la tanıştı. Necati Akpınar'ın yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı. Seksenler 'Niyazi' karakterinden önce Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterini canlandırdı. Bu dizide kendini gösterdi ve oyunculuğu ile kendisini hayran bıraktı.

\'Niyazi\' Karakterini Canlandıran Vural Çelik Seksenler\'den Ayrıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 'Niyazi' Karakterini Canlandıran Vural Çelik Seksenler'den Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • seksenler: Ya bi daha da geri gelmesin. Ergun ve Nazlı evlenmiş olsun. Tüm dizilerde olduğu gibi bu dizide de çekim hataları var. Bunu da o hatalardan sayarız işte olmaz mı? :) 3 0 Yanıtla

Advertisement