Nizip'te Bin 453 Öğrenciye Tablet Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Nizip'te Bin 453 Öğrenciye Tablet Dağıtıldı

Nizip\'te Bin 453 Öğrenciye Tablet Dağıtıldı

Nizip'te, Fatih Projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

02.04.2014 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nizip ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Fatih Projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

Hüseyin Yalçın Çapan Andolu Lisesi'nde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Yaşar Karadeniz, il etapta ilçe genelinde 10 okulda 1453 öğrenci ile 308 öğretmene tabletlerin dağıtılacağını söyledi.

Fatih projesi ile eğitimdeki başarının daha çok artacağına inandığını belirten Karadeniz, şunları kaydetti:

"Ülkemizin tamamında uygulanmakta olan Fatih Projesi kapsamında ilçemizdeki bazı okullarda teknoloji destekli eğitimler verilmeye başlanacaktır. Ben bu tabletlerin öğrencilerimiz tarafından iyi kullanılması ve değerlendirilmesini istiyorum sonuçta bu tabletlerin ülkemize bir maliyeti var ama sizlerin iyi yetişmesi ve ileride topluma, ülkemize ve milletimize yararlı birer olmanızı göz önüne aldığımızda da o maliyet bizim için bir kayıp değil büyük bir kazançtır."

Öğrenci ve öğretmenlere tabletlerini veren, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı ve Ali Şahin, tabletlerin öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Tablet bilgisayar dağıtım programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Okul Müdürü Ramazan Yavuz ve öğretmenler katıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nizip'te Bin 453 Öğrenciye Tablet Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement