Nizip'te Altın Ödüllü Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Nizip'te Altın Ödüllü Kan Bağışı Kampanyası

Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Türk Kızılayı Nizip Şubesi işbirliğiyle "Haydi Nizip gönüllü kan bağışçısı" olmaya sloganıyla altın ödüllü kan bağışı kampanyası düzenlendi.

11.04.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Türk Kızılayı Nizip Şubesi işbirliğiyle "Haydi Nizip gönüllü kan bağışçısı" olmaya sloganıyla altın ödüllü kan bağışı kampanyası düzenlendi.

NTO'dan yapılan açıklamaya göre, çok sayıda vatandaşın ve oda personelinin destek verdiği kan bağışı kampanyasında yapılacak kura çekilişiyle kurada ismi çıkan üç kişiye çeyrek altın verilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat şunları kaydetti:

"Nizip Ticaret Odası tarafından geleneksel hale getirilen kan bağışı kampanyasına vatandaşın büyük destek göstermiştir. Oda olarak sosyal sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmekten büyük mutluluk duymaktayız. Herkesin bir gün kana ihtiyacı olabilir. Çünkü kan hayattır. Türk Kızılayının kan taleplerine cevap verebilmesi için stoklarının her zaman yeterli olması gerekir. Bunun için sağlığı yerinde olan vatandaşlarımızın kan vermesini bekliyoruz."

Polat, kan bağışı kampanyası ile ilgili ilerleyen günlerde yapılacak olan çekilişle 3 bağışçıya çeyrek altın hediye edileceğini aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nizip'te Altın Ödüllü Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement