Nizip'te Sabah Namazı Buluşmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Nizip'te Sabah Namazı Buluşmaları Başladı

Nizip\'te Sabah Namazı Buluşmaları Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 20013 yılında yayınlanan Camiler genelgesi kapsamında yürürlüğe giren ‘Sabah Namazı Buluşmaları‘ birçok il ve ilçede hayata geçti.

10.11.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 20013 yılında yayınlanan Camiler genelgesi kapsamında yürürlüğe giren 'Sabah Namazı Buluşmaları' birçok il ve ilçede hayata geçti.

Nizip ilçesinde ilk olarak Bilal-i Habeş Cami'nde gerçekleşen sabah namazı buluşmaları yoğun ilgi gördü. Cami cemaati ve esnafın katıldığı buluşma, İlçe Müftüsü Osman Şekerci tarafından kılınan sabah namazı ve dini sohbetle devam etti. 'Kıyamet' konusunu ele alan Şekerci, "Mahşerde insanların karşılaşacağı azaptan müminler zarar görmeyecektir. Sabah namazı buluşmalarımız her hafta farklı bir camide devam edecek. Birlik ve beraberlik mekanı olan camilerimizde insanlar arasındaki kardeşlik bağını güçlendirmek ve sabah namazı bilincini pekiştirmek amacıyla Nizip İlçe Müftülüğü, daha önce her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği 'Sabah Namazı Buluşmaları'nı kısa bir aradan sonra yeniden başlattı. Tüm mümin kardeşlerimizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Nizip ilçesi Bilal-ı Habeş Cami'nde gerçekleşen buluşma, cami görevlisi ve cemaati tarafından hazırlanan kahvaltı programından sonra son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nizip'te Sabah Namazı Buluşmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement