NNYÜ'den Kocasinan ve Hacılar Belediyesi Ziyaret - Son Dakika
Güncel

NNYÜ'den Kocasinan ve Hacılar Belediyesi Ziyaret

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) heyeti, Kocasinan ve Hacılar Belediyesi'ni ziyaret etti.

28.02.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NNYÜ Mütevelli Heyeti, Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektör ve dekanlardan oluşan heyet, ilk olarak Kocasinan Belediye Başkanı seçilen Ahmet Çolakbayraktar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Başkan Ahmet Çolakbayraktar'a yeni görevinde başarılar dileyerek, üniversitenin fiziki ve altyapısı hakkında bilgiler verdi.

Rektör Prof. Dr. Kerim Güney de belediye başkanlarının, üniversitelerine büyük emekleri ve katkılarının olduğunu hatırlatarak, belediyelerin desteğinin önemli olduğunu kaydetti. Rektör Güney, Başkan Çolakbayraktar'a, yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

NNYÜ heyetini kabul eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel ve ulusal bir marka haline gelen Kayseri'nin daha çok gelişip kalkınmasına katkıda bulunmak için çalışacaklarını söyledi.

Hacılar Belediyesi'ne ziyaret

NNYÜ Mütevelli Heyeti, Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektör ve dekanlardan oluşan heyet daha sonra Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'yi ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ve Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, üniversite hakkında Başkan Doğan Ekici'ye bilgiler verdiler.

Başkan Ekici, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NNYÜ'den Kocasinan ve Hacılar Belediyesi Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement