Başbakanlığın Sahip Çıktığı Küçük Çocuk Ameliyat Oldu - Son Dakika
Güncel

Başbakanlığın Sahip Çıktığı Küçük Çocuk Ameliyat Oldu

Başbakanlığın sahip çıktığı ''von recklinghousen'' hastası İsmail Karabulut bugün ameliyat oldu

29.02.2016 17:46  Güncelleme: 15:03

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde doğumundan 3 ay sonra yakalandığı hastalık nedeniyle baş ve boyun bölgesindeki şişlikler her geçen gün büyüyen 8 yaşındaki İsmail Karabulut, Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde ameliyat edildi.

AMELİYAT 3 SAAT SÜRDÜ

İsmail Karabulut'un babası Eyüp Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaklaşık 3 saat süren ameliyatla İsmail'in dilindeki fazlalığın alındığını söyledi.

Ameliyatın, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz bölümü doktorlarından Prof. Dr. Taner Yılmaz tarafından gerçekleştirildiğini belirten Karabulut, şöyle konuştu:

2 AMELİYAT DAHA GEÇİRECEK

"İsmail ilk ameliyatını oldu ve dilindeki fazlalık alındı. Ayrıca boğazındaki kanülün de değiştirilmesiyle nefes alması rahatladı. Doktorumuz belli bir zaman sonra İsmail'i çene altı ve boyun bölgesinden yeniden ameliyat edileceğini söyledi. Allah razı olsun. Başbakanımız, Sağlık Bakanımız, Sındırgı Kaymakamımız Ercan Ateş ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'a çok teşekkür ediyorum."

Başbakanlığın Sahip Çıktığı Küçük Çocuk Ameliyat Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakanlığın Sahip Çıktığı Küçük Çocuk Ameliyat Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement