Notre Dame Quasimodo Müzikali Şanlıurfa'da - Son Dakika
Güncel

Notre Dame Quasimodo Müzikali Şanlıurfa'da

Notre Dame Quasimodo Müzikali Şanlıurfa\'da

Victor Hugo'nun ölümsüz eseri Victor Hugo'nun ölümsüz eseri; "Notre Dame - Quasimodo Musical" Kumbara Görsel Sanatlar tarafından Şanlıurfa'da seyirci karşısında olacak.

21.09.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Notre Dame Quasimodo Müzikali Türkiye'de ilk defa Şanlıurfa'da 12 Ekim çarşamba günü saat 19.00'da Urfa City Avm'de sahnelenecek.
Oyun Fransız ve Londra'dan gelen dansçılar ile tam bir görsel seyre imza atıyor. Fransız İhtilali sonrası Fransa'nın karanlık günlerinden kesitler veren müzikal oyununda çirkin, kambur, engelli ve çok acayip bir yaratık olan Kilise zangocu Quasimodo ile Fransa'nın ruhani ve dini lideri Claude Frollo'nun, semtte yaşayan Çingene Kızı Esmeralda'ya olan aşklarını, Zangoç ile Papaz'ın ruhlarında oluşan ikilemleri ve tepkileri romantik yaklaşımla ele alıyor.
7 yaş ve üzeri vatandaşlar için sahnelenecek müzikalin bilet satışları ise Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve mekan gişede yapılıyor. Biletler 39.50 TL karşılığında satışa çıkarıldı.Kaynak: Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Notre Dame Quasimodo Müzikali Şanlıurfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement