NTV Spikerinden Petrol Fiyatı Tepkisi: Beter Olsun - Son Dakika
Medya

NTV Spikerinden Petrol Fiyatı Tepkisi: Beter Olsun

Spiker Selim Atalay, ABD'den Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. İlk programında, düşen petrol fiyatını kendine has üslubuyla aktardı.

05.11.2014 09:00  Güncelleme: 09:55

Doğuş Yayın Grubu'nun deneyimli ABD Temsilcisi Selim Atalay Türkiye'ye kesin dönüş yaparak Dış Haberler Koordinatörü unvanıyla NTV Haber Merkezi'ndeki yeni görevine başladı.

Atalay, Amerika'dan başlayıp dünyanın çevresinde tur attığı 'Dünyanın Haberi' bülteniyle ekranda yerini aldı. Kendine has üslubuyla dikkat çeken başarılı haberci, Türkiye'deki ilk programında bir son dakika gelişmesini izleyicilere ilginç bir şekilde aktardı.

"PETROL DÜŞTÜ, BETER OLSUN!"

Brent petrolün son 4 yılın en düşük seviyesine geldiğini anlatan Atalay, "Beter olsun, petrolün düşmesi iyi bir şey. Ama Amerika petrolün düşmesini ekonomisine büyüme olarak çeviremedi. Seçmen o yüzden biraz rahatsız." dedi.

NTV Spikerinden Petrol Fiyatı Tepkisi: Beter Olsun
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya NTV Spikerinden Petrol Fiyatı Tepkisi: Beter Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • cibril: petrol düşerse iyi bişey tabi ama bu iyilik neden bizim milletimize yansımazda hep gavurlara yansır, bunu anlatabilecek bir dinibütün gerçek müslüman varmı. 31 2 Yanıtla
    davut: GÖRDÜNMÜ sen maaşlı bir yazıcımısın, şimdiki durumda herkesin derdi kazanç kime güvenecek bu insanlar, bazı insanlar var devlet cebine para koysa devlete laf ediyorlar bazı insanlar devlet cebinden parayı çekse başkasına verse doğrudur diyo, bu ülke dürüst ve gerçek müslümanlarla yeniden yükselir, burda gavur ve müslüman kelimesi kullanılmış, önceki hükümetlerdede bu sorunu yaşadık petrolden devlet kaznıyor ve bundanda geri adım atmıyor. Burda sanırım sen taraf olansın. Çünkü burda iki tarafta var görüyoz milleti kandıran. 0 0

Advertisement