Nuh Çimento'dan Kocaeli'ye Öğretmenevi - Son Dakika
Güncel

Nuh Çimento'dan Kocaeli'ye Öğretmenevi

Nuh Çimento\'dan Kocaeli\'ye Öğretmenevi

Kocaeli'de daha önce 8 okul yaptıran Nuh Çimento A.Ş. Başiskele'de İlçesi'nde yaptırtacağı Öğretmenevi'nin protokolü imzalandı.

18.07.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de daha önce 8 okul yaptıran Nuh Çimento A.Ş. Başiskele'de İlçesi'nde yaptırtacağı Öğretmenevi'nin protokolü imzalandı.

Nuh Çimento Sosyal Tesisleri'nde dün akşam il daire müdürlerinin de katıldığı iftar yemeği öncesi Öğretmenevi ile ilgili protokolü Vali Ercan Topaca, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin ve  CEO Gökhan Bozkurt imzaladı.

Başiskele İlçesi'nde 1204 metrekare alan üzernine yaptırılacak Öğretmenevi, bodrum katla birlikte 5 kat olacak. Toplam kullanım alanı 11 bin 763 metrekare olarak planlanan binada sığınak, yemekhane, idari bilimler, düğün salonu, konferans salonu, yemek salonu, kafeterya, havuz, fıtness salonu, sosyal kulüp ve ayrıca 58 oda bulunacak. İnşaat yıl sonunda başlayacak ve iki yıl içinde de bitirilecek. Binanın tüm harcamalarını ise Nuh Çimento A.Ş. yapacak.

İmza töreninde konuşan Vali Ercan Topaca, kentte öğretmenleri ağırlayabilecek, onların sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek binanın bulunmadığını belirterek bu ihtiyacı karşılamayı üstlenen Nuh Çinento A.Ş. yöneticilerine teşekkür etti. Nuh Çimento  A.Ş CEO'su Gökhan Bozkurt da konuşmasında öğretmenler için böyle bir bina yapmaktan mutlu olduklarını söyledi. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nuh Çimento'dan Kocaeli'ye Öğretmenevi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement