Nur Yerlitaş'ın Kazandığı Para Dudak Uçuklattı - Son Dakika
Magazin

Nur Yerlitaş'ın Kazandığı Para Dudak Uçuklattı

Ünlü modacı, 2 hafta önce TV8'e transfer olan 'Bu Tarz Benim' isimli yarışma sayesinde paraya para demiyor. Yerlitaş, reklam filminde oynamak için 700 bin TL istiyor.

31.12.2014 11:27  Güncelleme: 15:35

Show TV'de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' yarışmasında jüri üyesi olduktan sonra internette hızla fenomen olan Nur Yerlitaş, gelen teklifler sayesinde paraya para demiyor.

"NURELLAYI" REKLAMDA OYNATMANIN BEDELİ 700 BİN TL

Ünlü modacı, reklam filmlerinde oynamak için 700 bin TL istiyor. AVM'lerdeki söyleşi ve imza günü davetleri için 35 bin TL talep ediyor.

DİZİ TEKLİFLERİNİ KABUL ETMİYOR

Yerlitaş, 'Bu Tarz Benim'in yeni bölümleri için haftalık 40 bin TL'ye imza attı. Dizilere konuk oyuncu olarak da çağırılan Nur Yerlitaş bu konudaki tekliflere 'Hayır' diyor; ancak kendisine önerilen ücret bölüm başı 20 bin TL.

2014'te yıldızı hızla yükselen, 'Nurella' lakabıyla adından söz ettiren Yerlitaş diktiği elbiselerle de servetine servet katıyor.

Nur Yerlitaş\'ın Kazandığı Para Dudak Uçuklattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Nur Yerlitaş'ın Kazandığı Para Dudak Uçuklattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ali: sevimsiz nur milleti yerden yere vura vura döndün köseyi. . . adaletsiz dünya. . . 35 8 Yanıtla
  • HERKES OKUMALI: Bu Millet UYANMALIDIR. . ! Şarkıcı, Manken, Gece Magazincilerine sanatçı etiketi veren basın ve medya kınanmalıdır. ARTIK, bu millet aptal değil, hayatında eline bulaşık, çamaşır almayana reklamlarda oynatıp trilyonlar veren firmalar, tüketicinin şarlatanlar değil, halk olduğunu görmelidir. 14 0 Yanıtla
  • ........!!!!!!!: :) Emeklisi Gelmiş de Geçmiş Modacı dediğin Kendi Endamıyla giyim tarzıyla moda yaratır. masa başında şu kaka bu eh işte demekle olacak iş değildir. 13 1 Yanıtla
  • eyupucar: salak izleyiciler sağolsun 13 0 Yanıtla
  • asistan: Onu tv de gorunce urtiker oluyorum, 4 7 Yanıtla
  • Sözün Özü: Helal olsun iş yapanın Kılıç kuşananın 1 2 Yanıtla

Advertisement