Nurdağı'nda 3,8 Büyüklüğünde Deprem - Son Dakika
Güncel

Nurdağı'nda 3,8 Büyüklüğünde Deprem

Nurdağı\'nda 3,8 Büyüklüğünde Deprem

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, bugün Richter ölçeğine göre 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

28.08.2014 13:55  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'nde, bugün Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 13.22'de merkez üssü Gaziantep'in Nurdağı ilçesi olan 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7,9 kilometre derinliğinde meydana gelen ve Gaziantep ile çevre ilçelerde de hissedilen depremde, can ve mal kaybı meydana gelmedi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nurdağı'nda 3,8 Büyüklüğünde Deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da 75 Milyon Liralık Yaban Hayvanı Kaçakçılığı Operasyonu
    11:46 İstanbul'da 75 Milyon Liralık Yaban Hayvanı Kaçakçılığı Operasyonu

    İstanbul'un Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerinde yapılan operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 75 milyon lira olan koruma altındaki yaban hayvanlarına ait yüzlerce tahnite el konuldu. Operasyonda gözaltına alınan şüpheli hakkında işlemler devam ediyor.

  • Ankara Merkezli Operasyonda 40 Tefeci Şüphelisi Gözaltına Alındı
    11:46 Ankara Merkezli Operasyonda 40 Tefeci Şüphelisi Gözaltına Alındı

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tefeci oldukları iddia edilen şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, Ankara, Konya, Kastamonu, Zonguldak ve Denizli'de 40 şüpheli gözaltına alındı. 3 şüphelinin yakalama çalışmaları devam ederken, 1 şüphelinin cezaevinde olduğu belirlendi. Yakalanan şüphelilerin Cumhuriyet Başsavcılığına sevk işlemleri Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak.

  • Kayseri OSB eski Başkanı ve yöneticilerin yargılandığı davaya devam
    11:46 Kayseri OSB eski Başkanı ve yöneticilerin yargılandığı davaya devam

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) eski Başkanı Tahir Nursaçan ile birlikte yöneticiler Adil Özhan, Ali Yaprak, Şeref Özdemir, Özer Bostancı, Seyhan Arifoğlu ve Süleyman Sarptaş'ın yargılandığı davaya devam edildi. Duruşmada sanıklar katılmazken, taraf avukatları hazır bulundu. Bir önceki mahkemede, cumhuriyet savcısı mütalaasını açıklamıştı. Mütalaada, bazı sanıkların 'resmi belgede sahtecilik' ve 'zimmet' suçlarından beraat etmesi istenirken, duruşma eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

  • Erzurum ve Kars'ta kar nedeniyle 341 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
    11:46 Erzurum ve Kars'ta kar nedeniyle 341 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

    Erzurum'da aralıklarla devam eden kar nedeniyle kırsaldaki 327 mahallenin yolu ulaşıma kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kapalı mahalle yollarındaki karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kars'ta da olumsuz hava koşulları nedeniyle 14 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgede ekipler, yolların ulaşıma açılması için çalışmaya devam ediyor.

  • Muğla Valisi İdris Akbıyık, Yaşlılara Saygı Haftası'nı Kutladı
    11:46 Muğla Valisi İdris Akbıyık, Yaşlılara Saygı Haftası'nı Kutladı

    Muğla Valisi İdris Akbıyık, yaşlıların genç nesle rehberlik ettiğini ve geleceğe ışık tuttuğunu belirterek, yaşlılara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti göstermenin önemine vurgu yaptı. Akbıyık, yaşlıların toplumsal yaşama aktif katılımını sağlamak ve yaşlılığı yalnızlık ve umutsuzluk dönemi olmaktan çıkarmak için ortak sorumluluk taşıdığımızı ifade etti.

  • Bayburt Belediye Başkanı Engelli ve Yetimlerle İftar Yemeğinde Buluştu
    11:45 Bayburt Belediye Başkanı Engelli ve Yetimlerle İftar Yemeğinde Buluştu

    Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve İnsani Yardım Vakfı Bayburt Şubesi organizasyonuyla düzenlenen iftar yemeğinde engelli vatandaşlar ve yetim çocuklar ile bir araya geldi.

  • Mardin'de yağışla birlikte tarihi Dunaysır Köprüsü'nün debisi yükseldi
    11:44 Mardin'de yağışla birlikte tarihi Dunaysır Köprüsü'nün debisi yükseldi

    Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan tarihi Dunaysır Köprüsü, bahar yağışlarıyla birlikte debisi yükseldi. Vatandaşlar, bu güzel manzarayı fotoğraflayarak keyifli anlar yaşadı.

  • Kültür ve Turizm Bakanı Malatya Valisi'ni ziyaret etti
    11:41 Kültür ve Turizm Bakanı Malatya Valisi'ni ziyaret etti

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti. Ziyarette kentteki çalışmalar hakkında bilgi alındı.


Advertisement