Nurnberg?de Demokrasi Şehitleri İçin Dua - Son Dakika
Güncel

Nurnberg?de Demokrasi Şehitleri İçin Dua

Nurnberg?de Demokrasi Şehitleri İçin Dua

Nurnberg'de demokrasi şehitleri için duaTaner Tüzün, Nürnberg ( DHA) Almanya'nın Nürnberg kentinde DİTİB'e bağlı Eyüp Sultan Camiinde Cuma namazından sonra, Nürnberg UETD kurucusu ve aynı zamanda Ditib mensubu demokrasi şehidi Serhat Önder ve diğer şehitler için toplu dua edildi.

22.07.2016 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nurnberg'de demokrasi şehitleri için dua

Taner Tüzün, Nürnberg ( DHA) Almanya'nın Nürnberg kentinde DİTİB'e bağlı Eyüp Sultan Camiinde Cuma namazından sonra, Nürnberg UETD kurucusu ve aynı zamanda Ditib mensubu demokrasi şehidi Serhat Önder ve diğer şehitler için toplu dua edildi. Şeref defteri imzalandı ve Mevlana Lokantasının yaptığı pilav ve lokmalar dağıtıldı.

BAŞKONSOLOS YAVUZ KÜL DE DUALARA KATILDI

Şehit Serhat Önder'in kardeşi Gökhan Önder ve Başkonsolos Yavuz Kül 'ünde hazır bulunduğu anma töreninde Ditib Nürnberg Başkanı Hasan Aslan bir konuşma yaparak Serhat Önder'in DİTİB için büyük emekler sarf ettiğini ve DİTİB adına çıkarılan MAHYA adlı aylık derginin Genel Yayın Yönetmeni olduğunu vurguladı

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

Aileyi temsilen anma programında hazır bulunan Serhat Önder 'in kardeşi Gökhan Önder'de Allah hepinizden razı olsun diye başladığı konuşmasında, göz yaşları içinde, Allah bize de şerefli şahadetler nasip etsin dedi. Gökhan Önder herkese ailesinden selamlar getirdiğini belirtti.

KÜL KORKUNÇ BİR BADİRE ATLATTIK

Başkonsolos Yavuz Kül 'de, ülkemizin ne kadar korkun bir badire atlattığını görüyoruz. Şeklinde konuşarak, OHAL kararının vatandaşlarımızın güvenliği için yapıldığını anlattı. Kül, Alman basınında çıkan haberlere de inanılmaması gerektiğinin altını çizdi.

DİN HİZMETLERİ ATAŞESİ MÜMİN ŞENER DUA ETTİ

Din Hizmetleri Ataşesi Mümin Şener'de Serhat Önder ve diğer demokrasi şehitleri için dualar etti ve birlikte ruhları için Fatiha okundu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nurnberg?de Demokrasi Şehitleri İçin Dua - Son Dakika


Advertisement