Nusaybin'de 5 Mahalledeki Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de 5 Mahalledeki Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

Nusaybin\'de 5 Mahalledeki Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

MARDİN Valiliği, Nusaybin İlçesi'ne bağlı kırsal kesimdeki, daha önce 'Köy' statüsündü olan 5 mahallede önceki gün ilan edilen sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını duyurdu.

01.12.2016 14:02

MARDİN Valiliği, Nusaybin İlçesi'ne bağlı kırsal kesimdeki, daha önce 'Köy' statüsündü olan 5 mahallede önceki gün ilan edilen sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını duyurdu.

Mardin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 5 bin 442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca 29 Kasım 2016 salı günü saat 08.00'den itibaren Nusaybin İlçesi'ne bağlı Akarsu, Büyükkardeş, Küçükkardeş, Koruköy, Yavruköy Mahalleleri ile sınırlı olmak üzere kırsal alanlarında ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği hatırlatıldı. Açıklamada, "Yukarıda belirtilen yerlerde icra edilen operasyonlar sona erdiğinden, ilan edilen sokağa çıkma yasağı 29/11/2016 Salı günü Saat: 24: 00 itibari kaldırılmıştır. Vatandaşlarımıza, can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi. - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de 5 Mahalledeki Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement