Nusaybin'de Mahalleli, Sokakları Bozuk Diye Yol Kapatma Eylemi Yaptı - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de Mahalleli, Sokakları Bozuk Diye Yol Kapatma Eylemi Yaptı

Nusaybin\'de Mahalleli, Sokakları Bozuk Diye Yol Kapatma Eylemi Yaptı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, yıllardan bu yana sokakları bozuk ve yapılmadığını gerekçe gösteren Barış Mahallesi sakinleri, caddeyi taş ve ağaç kütükleriyle trafiğe kapattı.

18.05.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, yıllardan bu yana sokakları bozuk ve yapılmadığını gerekçe gösteren Barış Mahallesi sakinleri, caddeyi taş ve ağaç kütükleriyle trafiğe kapattı.

Nusaybin'de sokaklarının bozuk olduğunu ve yıllarca yapılmadığını öne süren Barış Mahallesi İnce Küme Sokak sakinleri, yolu taş ve ağaç kütükleriyle trafiğe kapattı. Mahalle sakinleri, sokakların parke yapılması için Belediye Başkanı Ayşe Gökkan döneminde kendilerine söz verildiğini ancak bir türlü bu sözün yerine getirilmediğini öne sürdü. Yeni Belediye Başkanı Sara Kaya ile de görüştüklerini anlatan mahalle sakinleri, kendilerine tekrar söz verildiğini ancak, bu sözlerin yerine getirilmediği için yolu taş, elektrik direği ve ağaç kütükleriyle trafiğe kapattı.

Bölgeye gelen mahalle muhtarı, zabıta amiri ve polis ekipleri, yolun açılmasını istedi. Mahalleli, isteklerini Zabıta Amiri Berces Gündüz'e ileterek, Belediye Başkanı Sara Kaya'nın sokağa gelmesini istedi. Yapılan görüşmeden sonra Zabıta Amiri Gündüz bölgeden ayrılırken, polis ve mahalle muhtarının girişimleri sonucu sokak tekrar trafiğe açıldı. - Nusaybinmardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de Mahalleli, Sokakları Bozuk Diye Yol Kapatma Eylemi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • memet: Alın size HDP 0 0 Yanıtla
  • memet: Alın size HDP 0 0 Yanıtla

Advertisement