Nusaybin'deki Okulları Ağaçlandırma Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Nusaybin'deki Okulları Ağaçlandırma Çalışmaları

Nusaybin Kaymakamı Haluk Çakmak, Nusybin'deki okulları ağaçlandırma faaliyetleri çerçevesinde öğrencilerle birlikte Nusaybin Gazi Anadolu Lisesi bahçesine 400 fidan dikti.

02.04.2015 18:01

Nusaybin Kaymakamı Haluk Çakmak, Nusybin'deki okulları ağaçlandırma faaliyetleri çerçevesinde öğrencilerle birlikte Nusaybin Gazi Anadolu Lisesi bahçesine 400 fidan dikti.

Midyat Orman İşletme Şefliği ve Nusaybin Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü desteğiyle getirilen 400 fidan, Nusaybin Kaymakamı Haluk Çakmak, Jandarma Komutanı J. Bnb. Yavuz Köse, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şirin Aydın Kaya, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri ve öğrenciler tarafından dikildi.

Öğrencilerle birlikte fidan diken Çakmak, törende yaptığı konuşmada ağaç dikmenin önemine değindi.

Çakmak, "Okuldaki eğitimin yanı sıra çevreye sahip çıkma konusunda da öğrencilerin bilgilendirilmesi gerekir. Fidan diken bir çocuk, çevresine ve doğaya daha çok sahip çıkacak" dedi.

Nusaybin Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şirin Aydın Kaya da, yeşil bir Nusaybin için hemen her yıl ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde fidan diktiklerini söyledi.

Kaya, Orman İşletme Şefliği desteğiyle ilçede ihtiyaç duyan mahallelere fidan dikmeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nusaybin'deki Okulları Ağaçlandırma Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement