'O Ses Türkiye'de Herkesin Merak Ettiği Sunucu Saadet Özsırkıntı Kim! - Son Dakika
Magazin

'O Ses Türkiye'de Herkesin Merak Ettiği Sunucu Saadet Özsırkıntı Kim!

Tv8'de yayınlanan 'O Ses Türkiye'de daha önce çok ortalarda görünmeyen Saadet Özsırkıntı, yarışmacıları sahne arkasında jüri önüne hazırlayan sunucu oldu.

05.10.2015 12:32  Güncelleme: 15:02

O Ses Türkiye'yi sunan Saadet Özsırkıntı'nın büyük başarısı… Genç sunucu medya dünyasının prestijli ödülleri arasında gösterilen Dünyanın Dijital Enleri'nde 'Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu' ödülünü almıştı. Bu ödül genç ve başarılı sunucu için sürpriz değil. Çünkü bu noktaya gelene kadar iyi bir eğitim ve deneyimi bulunan Saadet Özsırkıntı'nın TV macerası bir reklam filmiyle başlamıştı.

BÜYÜK BAŞARI

Güzel sunucu şimdi de reyting rekortmeni yarışma programı 'O Ses Türkiye'de sunuculuk yapıyor.

SAADET ÖZSIRKINTI KİMDİR?

Saadet Özsırkıntı 12 Mayıs 1990 tarihinde doğdu. Adanalı olan Özsırkıntı ilk eğitimini Özel Çağ Koleji'nden aldı ve buradan mezun oldu. Sonrasında ilk olarak Koç Üniversitesi'nde eğitim aldı. Daha sonra Maltepe Üniversitesinde Sosyoloji eğitimi alan Saadet Özsırkıntı İngiltere'ye dil eğitimi için gitti.

BİRÇOK BAŞARISI VAR

Saadet Özsırkıntı mesleğe Fanta reklam filmi çalışmasıyla başladı. Özsırkıntı, daha sonra CnnTürk"te staj yaptı. Komik Videolar adlı programın sunuculuğunu üstlenen Özsırkıntı sonrasında TV8'e geçti. Burada önce Dünya Listeleri adlı müzik programını sunan Saadet Özsırkıntı daha sonra Survivor'a gitti ve Backstage sunuculuğu yaptı. Saadet Özsırkıntı Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye'nin "En iyi 10" adlı canlı programında sunuculuk yaptı. Şu anda O Ses Türkiye'nin sunuculuğunu yapıyor.

\'O Ses Türkiye\'de Herkesin Merak Ettiği Sunucu Saadet Özsırkıntı Kim!

Son Dakika Magazin 'O Ses Türkiye'de Herkesin Merak Ettiği Sunucu Saadet Özsırkıntı Kim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • MiLYARDER: kim oldugu lazim degil,,cünkü tipinde zaten hayir yok,meymenetsizin teki. 4 2 Yanıtla
  • kıssadan hisse: boşuna uzun uzun anlatmışlar. bi kere verdi deseler yeterli 0 4 Yanıtla
  • kobra: Hem basarili hemsexs ofof 2 1 Yanıtla
  • Tuğçe dağlıoğlu: Ben beğendim ama yılbaşı o ses türkiye evden sokak yasaği var kısıtlaması var neden yorum yaptığınıza inanmıyorum size yakıştırmadım cem yılmaz neden bu kadar önemli ortaya çıkmak zorundasınız çok önemli 0 0 Yanıtla

Advertisement