Ödemiş - Afyon'dan Kaçan Mahkum Ödemiş'te Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Ödemiş - Afyon'dan Kaçan Mahkum Ödemiş'te Yakalandı

Ödemiş - Afyon\'dan Kaçan Mahkum Ödemiş\'te Yakalandı

Afyon'dan kaçan mahkum Ödemiş'te yakalandı AFYONKARAHİSAR'daki bir cezaevinden yaklaşık sekiz ay önce firar eden mahkum 38 yaşındaki A.Y. (Ali Yeyin), İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde yakalandı.

25.07.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyon'dan kaçan mahkum Ödemiş'te yakalandı

AFYONKARAHİSAR'daki bir cezaevinden yaklaşık sekiz ay önce firar eden mahkum 38 yaşındaki A.Y. (Ali Yeyin), İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde yakalandı. Firarı sonrası iki gasp olayına karışan, bir esnaftan tehditle para istediği öğrenilen A.Y.'nin yakalanması anında yanındaki pompalı tüfeğe hamle yaptığı, ateş alan silahtan çıkan saçmaların yoldan geçen iki kişiyi hafif yaraladığı belirtildi.

Umurbey Mahallesi Kayalı Sokak üzerinde bir kişinin elinde pompalı tüfekle dolaştığını öğrenen Ödemiş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün (cuma) saat 19.30'da mahalleye hareket etti. Kahvehane karşısındaki bir sandalyede oturan şüpheliyi bulan sivil polisler, kendilerini tanıtarak müdahale etmek istedi. Bu sırada şüphelinin silahına hamle yapmasıyla üzerine atlayan polis ekipleri adamı yere yatırdı. Ateş alan pompalı tüfekten çıkan saçmalar yoldan geçen Mustafa Hasırcı'yı (67) kolundan, Niyazi Altıay'ı (52) da bacağından yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan iki yaralı tedavilerinin ardından taburcu edildi.

FİRARİ MAHKUM ÇIKTI

Gözaltına alınan zanlının; gasp, yağmacılık ve kız kaçırma gibi suçlarından hüküm aldığı ve cezasını çektiği Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan bir süre önce firar eden A.Y. olduğu belirlendi. Firarından sonra iki gasp olayına adı karışan zanlının, Afyon'da gasp ettiği bir esnafı sonrasında arayarak tehditle haraç istediği belirtildi. Esnafın firari mahkumdan şikayetçi oldukları belirtildi. A.Y.'nin Afyon'dan Ödemiş'e gelecek özel ekibe teslim edileceği kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ödemiş - Afyon'dan Kaçan Mahkum Ödemiş'te Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement