Ödemiş'in Kurtuluş Etkinliklerinde Çocuk Şenlikleri İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'in Kurtuluş Etkinliklerinde Çocuk Şenlikleri İlgi Görüyor

Ödemiş\'in Kurtuluş Etkinliklerinde Çocuk Şenlikleri İlgi Görüyor

Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü kutlama ve Ödemiş 31. Milli Fuarı kapsamında düzenlenen etkinlikler ilçede son hızıyla devam ediyor.

05.09.2015 09:13

Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü kutlama ve Ödemiş 31. Milli Fuarı kapsamında düzenlenen etkinlikler ilçede son hızıyla devam ediyor.

Konser ve eğlencelerin iptal edildiği 3 Eylül Kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde eski beldeler ve köylerde çocuk şenlikleri ve çeşitli yarışmalar ilgi görüyor.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, çocuk şenlikleri etkinliklerinin bu yıl ilk kez düzenlendiğine vurgu yaparak programının birçok ilki barındırdığını söyledi.

KONSER VE EĞLENCELER İPTAL

Hain terör saldırılarında şehit düşen güvenlik görevlilerine saygı nedeniyle KODA Orkestrası Konseri ve Mustafa Ceceli Konseri'ni iptal eden Ödemiş Belediyesi 31. Ödemiş Milli Fuarı'nda kurulacak sahnede, fuar boyunca her akşam gerçekleştirilecek eğlenceleri de iptal etti. İlk kez düzenlenen yarışmalar ve yine ilk kez düzenlenen çocuk şenliği ile ilçede kurtuluş coşkusunun en doruk noktada yaşanmasını sağlamayı hedefleyen Ödemiş Belediyesi ilçeye bağlı köylerde çocuk şenlikleri organize etti.

Kurtuluş etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen ve kapanan tüm beldeler ile bazı kırsal mahalleleri kapsayan 1.Ödemiş Çocuk Şenliği'nin açılışı 1 Eylül Salı günü saat 10.00'da altı mahallenin oluşturduğu Mendegüme Mevkii'nde yapıldı.

Ödemiş merkez ile birlikte Mendegüme, Mursallı, Bozdağ, Gölcük, Kayaköy, Konaklı, Ovakent, Kaymakçı, Çaylı, Birgi ve Bademli'de organize edilen çocuk şenliği ile kurtuluş coşkusu mahallelere de yayıldı.

Şişme oyun gruplarının kurulduğu etkinlik alanlarında sahne gösterileri yapılıyor. İllüzyonist, masal kahramanları, tahta bacak, palyaçolar ve animatörler çocuklarla buluşuyor. Etkinlikler çerçevesinde yüz boyama, balon şişirme ve akrobasi gösterileri gerçekleştiriliyor.

Ödemiş Belediyesi tarafından etkinliklere katılan tüm çocuklara ücretsiz olarak dondurma ve elma şekeri ikram ediliyor.

Ödemiş Belediyesi Deneme ve Bilim Merkezi tarafından hazırlanan deney atölyelerinde, etkinliğe katılan çocuklar eğitsel deneyler yapma şansını buluyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'in Kurtuluş Etkinliklerinde Çocuk Şenlikleri İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement