Ödemiş Ticaret Borsası Akreditasyon Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Ticaret Borsası Akreditasyon Çalışmalarına Hız Verdi

Ödemiş Ticaret Borsası Akreditasyon Çalışmalarına Hız Verdi

Oda ve borsaların kurumsal kapasitesinin artırılarak, üyelerine sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla düzenlenen 12. Dönem Akreditasyon Süreci’ne dahil olmak isteyen Ödemiş Ticaret Borsası, akreditasyon çalışmalarına hız verdi.

03.02.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oda ve borsaların kurumsal kapasitesinin artırılarak, üyelerine sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla düzenlenen 12. Dönem Akreditasyon Süreci'ne dahil olmak isteyen Ödemiş Ticaret Borsası, akreditasyon çalışmalarına hız verdi.

Akreditasyon çalışmaları kapsamında, Salihli Ticaret Borsası'nın (STB) ev sahipliğinde Ödemiş Ticaret Borsası (ÖTO), Alaşehir Ticaret Borsası (ATO) personellerinin de katıldığı bir kıyaslama toplantısı yaptı. Yapılan kıyaslama toplantısında, borsaların hizmet kalitelerini yükseltmesi ve iyileştirilmesi konusu masaya yatırıldı.

Ödemiş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ali Öz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Bu tür toplantılar kurumların bilgi alışverişlerinin ve işbirliklerinin artırılmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Bu faaliyetlerde amaç iyi uygulamaların paylaşılması ile üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek, Kurumsallaşma bilincini yaygınlaştırmaktır." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Ticaret Borsası Akreditasyon Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement