ODTÜ'lü Şehir Planlamacılar Seyitgazi'de - Son Dakika
Yerel

ODTÜ'lü Şehir Planlamacılar Seyitgazi'de

ODTÜ\'lü Şehir Planlamacılar Seyitgazi\'de

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine gelen Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ve öğretim görevlileri, tarihi ve turistik yerleri gezerek incelemelerde bulundular.

27.10.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine gelen Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ve öğretim görevlileri, tarihi ve turistik yerleri gezerek incelemelerde bulundular.

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, gezileri kapsamında Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ı da makamında ziyaret ettiler. Düzenlenen program dahilinde Seyitgazi'nin sokaklarını, Bor ve Etnoğrafya Müzesini, Seyyid Battal Gazi Külliyesi'nde incelemelerde bulunan öğrenciler sık sık not aldılar. Başkan Kalın, geleceğin şehir planlamacılarına, bölgenin fiziki, kültürel ve ekonomik durumu hakkında bilgi vererek öğrencilerin çalışmalar hakkındaki sorularını cevaplandırdı.

Seyitgazi'ye geldikleri için çok mutlu olduklarını belirten öğrenciler, Başkan Kalın'a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek ilçeden mutlu ayrıldılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ODTÜ'lü Şehir Planlamacılar Seyitgazi'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement