Ödüllü Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Ödüllü Futbol Turnuvası Sona Erdi

Ödüllü Futbol Turnuvası Sona Erdi

Akçakale Kaymakamlığı'nca düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren takımlara kupa ve para ödülleri verildi.

29.06.2014 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale Kaymakamlığı tarafından iki ay önce başlatılan bahar futbol turnuvasına 30 takım katıldı. Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; düzenlen turnuva ilçe tarihinde ilk para ödüllü futbol turnuvası olma özelliğini taşıyor. 30 takımın katıldığı futbol turnuvanın sonunda birinci Vefa spor, ikinci Altuntaşspor, üçüncü ise MDMRspor oldu. Turnuvanın centilmen takımı ise Müftülükspor oldu.

Akçakale Kaymakamlığı Halı Sahada oynanan final maçına, Kaymakam Eyüp Fırat, İkinci Hudut Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Gürkan Işıl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Bahattin Canbeyli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Müdür Yardımcısı Yasin Seyhan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Ay, sporcular ve sporseverler katıldı.

Düzenlenen turnuvada birinci gelen Vefaspor 'un kupa, madalya ve hediyelerini Kaymakam Eyüp Fırat takdim etti. İkinci gelen Altuntaşspor'a kupa ve madalyalarını piyade Binbaşı Gürkan Işıl, yine üçüncü gelen MDMRspor'a ise kupa ve madalyalarını İlçe Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan verdi. Bu arada turnuvanın centilmen takımı seçilen Müftülükspor'a ise kupa ve madalyalarını programa katılan Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Bahattin Canbeyli sundu.

Turnuva töreni sonrası konuşan Kaymakam Fırat, "Sporu çok seviyorum. Özellikle futbol turnuvası bugün sizler de şahit olduğunuz gibi şenlik havasında geçti. Önemli bir taraftar karşısında final maçı oynandı. Bunu da hep beraber izledik. İnşallah bu aktiviteleri sık sık tekrar edeceğiz. Çünkü Akçakaleli'ler gerçekten sporu seviyor. İnşallah yeni spor etkinliklerimizle devam edeceğiz" dedi. Maçın akşam saatlerinde oynanması nedeniyle Akçakale Kaymakamlığı tarafından, turnuvayı izleyen yaklaşık 450 kişiye yemek ikramında bulunuldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ödüllü Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement