Ödüllü Öğrencilerden Kaymakam Yönden'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ödüllü Öğrencilerden Kaymakam Yönden'e Ziyaret

Ödüllü Öğrencilerden Kaymakam Yönden\'e Ziyaret

Katıldığı yarışma ve müsabakalardan derecelerle dönen Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi öğrencileri, Didim Kaymakamı İskender Yönden tarafından ödüllendirildi.

11.05.2016 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katıldığı yarışma ve müsabakalardan derecelerle dönen Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi öğrencileri, Didim Kaymakamı İskender Yönden tarafından ödüllendirildi.

Aydın İl Genelinde Aralık ile Şubat ayları arasında gerçekleştirilen ve 42 takım arasında düzenlenen Okullar arası Voleybol Genç Kızlar müsabakasında İl Üçüncüsü olan Esra Karakaya Anadolu Lisesi Voleybol takımı sporcuları, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı'nın (PİLVAK) lise ve dengi okullar arasında düzenlediği "Havacılıkta gelecek sizinle gelecek" yarışmasında, şiir dalında Türkiye birincisi olan Ezgi Özgür ile Hava kuvvetleri Komutanlığının düzenlediği "İstikbal Göklerdedir" yarışmasında Türkiye 10.su olan Beyza Özseven ve Türkiye 25. Olan Zekiye Akdağ başarılarını İlçe Kaymakamı İskender Yönden ile paylaştı.

Kaymakam Yönden başarılı olan Okul öğrencilere birer hediye vererek tüm öğrencileri başarıları için kutladı. Kaymakam İskender Yönden sporda elde edilen başarıların gelecek açısından öğrencilere katkılar sunacağını ifade ederek "Sadece spor değil sanatla, resimle, kitap okumakla da hayatınıza katkılar sunabilirsiniz. Yeter ki bir konuda istekli olun azimli olun. Her şeyi başarabilirsiniz. Bu başarılarını ileride de sürdürmeniz temennimiz. Ders çalışmaya ve diğer etkinliklere nasıl vakit ayırıyorsanız bu tür etkinliklere de ayırabilirsiniz. Planlı olmak bu anlamda önemli; bu tür başarılarınızın artarak sürmesini temenni ediyorum" dedi.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut ile Okul öğretmenleri de hazır bulundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödüllü Öğrencilerden Kaymakam Yönden'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement