Odunpazarı'nda İlaçlama Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda İlaçlama Çalışmaları

Odunpazarı\'nda İlaçlama Çalışmaları

Odunpazarı Belediyesi bünyesinde kurulan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, bölge genelindeki ilaçlama çalışmalarını hızla sürdürüyor.

03.08.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi bünyesinde kurulan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, bölge genelindeki ilaçlama çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Özellikle yaz mevsiminin yaşandığı günlerde ilaçlamaya büyük önem veren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, haftanın her günü sabah ve akşam saatlerinde belirlenen mahallelerde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Kırsal Kalkınma Müdürlüğü yetkilileri, hangi günlerde, hangi mahallelerde ilaçlama işlemlerinin yapılmakta olduğunu vatandaşlara bildirdi.

Konuyla alakalı belediyeden yapılan açıklamada, "Belediye ekipleri tarafından belirlenen programa göre, her mahallede haftanın belli günlerinde ilaçlama gerçekleştiriliyor. Her hafta pazartesi günü Dede, Orta, Paşa, Şarkiye, Cunudiye, Bademlik, Jandarma, Aksu Polis amirliği, Hicri Sezen Parkı, Kurtuluş Cami, Ihlamurkent, 75. Yıl, Vişnelik, Kırmızıtoprak ve 71 Evler mahallelerinde ilaçlama işlemi gerçekleştiriliyor. Salı günlerinde, Raif Orbay Parkı, Kanlı Kavak Parkı ile Gündoğdu, Osmangazi, Sümer, Çankaya, Kurtuluş, Gökmeydan, Akçaalan, Orhangazi ve Büyükdere mahallelerinde ilaçlama işlemi yapılıyor. Her hafta çarşamba günü, İstiklal, Arifiye, Deliklitaş, Göztepe, Yenikent, Yıldıztepe, Emek, Gültepe, Yenidoğan ve Huzur mahalleleri ile Hamamyolu Caddesi, Asarcıklı Caddesi ve Alaaddin Parkında ilaçlama ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Perşembe günü ilaçlama işlemleri, Ihlamurkent, Vadişehir, Akarbaşı, Vişnelik, 71 Evler, Kalkanlı, Alanönü, Karapınar, Akçaalan, Gündoğdu, Akcami mahallelerinde yapılıyor. Cuma günleri ise, Çankaya, Büyükdere, Erenköy, Osmangazi, Kalkanlı, Dede, Orta, Paşa, Şarkiye, Cunudiye, Kurtuluş, Gökmeydan ve Akçaalan mahallerinde ilaçlama işlemleri yapılıyor. İlaçlama çalışmaları, cumartesi günlerinde ise Emek, İstiklal, Arifiye, Deliklitaş, Akarbaşı, Vişnelik, 75. Yıl, Orhangazi mahalleleri ile Hamamyolu ve Asarcıklı caddelerinde ve Alaaddin Parkı'nda gerçekleştiriliyor" denildi.

RESMİ DAİRELER ÜCRETSİZ İLAÇLANIYOR

Pazar günü ilaçlama işlemi yapılmadığı, resmi daireler ücretsiz dilekçe ile Odunpazarı Belediyesi ekipleri tarafından ilaçlandığı kaydedilen açıklamada şu ifadelere de yer verildi:

"Özel mülklerde ise ücret karşılığında ilaçlama işlemleri sürdürülüyor. Buna göre 100 metrekarelik özel mülk alanı, belediye ekipleri tarafından 25 liraya ilaçlanıyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına her hafta belirlenen periyotta devam ediyor." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda İlaçlama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement