Odunpazarı'nda Kurban Kesim Yerleri Hazır - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda Kurban Kesim Yerleri Hazır

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Kurban Bayramında kurban kesimi için belirlenen yerlerdeki çalışmalarını tamamladı.

02.10.2014 16:00  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Kurban Bayramı'nda kurban kesimi için belirlenen yerlerdeki çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Belediye, vatandaşın kurban kesim sorunu yaşamaması, çevrede kötü görüntü ve koku oluşmaması ve kimsenin rahatsızlık duymaması için kurban kesim yerlerini belirledi.

Vatandaşların sadece küçükbaş kurbanlarını kesebilecekleri kurban kesim yerleri şöyle; "Emek-71 Evler Kapalı Pazaryeri, Vişnelik Mahallesi Eray Oto Yıkama, 75. Yıl Kapalı Pazar yeri, Gökmeydan Mahallesi Pazar yeri, Yenikent Mahallesi Pazar yeri."

Belediye, kurban kesim yerlerinde vatandaşlara ücretsiz yardım sağlamak için görevli personel de tahsis etti. Buna göre, 5 ayrı kurban kesim merkezine toplam 16 kasap, 5 güvenlik elemanı, 10 temizlik personeli ve 10 zabıta memuru görevlendirildi.

Kesim yerlerinde kurbanlar veteriner hekim ve din görevlisi gözetiminde kesilecek. Her kesim yerinde belediye tarafından vatandaşlara poşet dağıtılacak. Vatandaşlar, belediyenin tüm bu hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Türk Hava Kurumu (THK), Odunpazarı Belediyesi tarafından belirlenen kurban kesim yerlerinde oluşturulan hizmet noktalarında kurban derisi toplayacak.

Kurbanlarını sorunsuz ve hijyenik ortamlarda kesmek isteyen vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi Mavi Masa birimine şahsen yada 444 26 00 no'lu telefondan müracaat edebilecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda Kurban Kesim Yerleri Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement