Öğrenci Yurdu İçin Sözleşme Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Öğrenci Yurdu İçin Sözleşme Yapıldı

Öğrenci Yurdu İçin Sözleşme Yapıldı

Antalya’nın Kumluca İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılacak olan “200 Kişilik Kız Öğrenci Yurdu” ihalede en uygun teklifi veren Albayrak İnşaat Limited Şirketi ile vakıf arasında sözleşme imzalandı.

11.03.2015 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılacak olan "200 Kişilik Kız Öğrenci Yurdu" ihalede en uygun teklifi veren Albayrak İnşaat Limited Şirketi ile vakıf arasında sözleşme imzalandı.

Kumluca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine, Vakıf Başkanı sıfatıyla Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Mütevelli Heyet Üyesi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gülçin Turan ve Albayrak İnşaat Limited Şirketi sahibi Mustafa Albayrak katıldı.

Kaymakam Canan Hançer Baştürk konuşmasında; "Sözleşme tarihinden itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak 260 gün içinde tamamlanması planlanan yurt binasının, 2015 yılı Kasım ayında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmesini hedefliyoruz. Yaklaşık 4.000.000,00-TL (Dörtmilyon) Türk Lirasına mal olacak yurdun kaynağı, Vakfımız aracılığıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünce karşılanacaktır. Kumluca'ya ve bölge halkına hayırlı olsun" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenci Yurdu İçin Sözleşme Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement