Öğrenciler Devrek'te Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi Gösteriyorlar - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Devrek'te Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi Gösteriyorlar

Öğrenciler Devrek\'te Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi Gösteriyorlar

Yaz tatilini değerlendirmek isteyen 50'ye yakın öğrenci, Devrek İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün açtığı kurslara devam ediyor.

23.07.2013 17:55

Devrek'te öğrenciler, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün açtığı kurslara yoğun ilgi gösteriyor

Yaz tatilini değerlendirmek isteyen 50'ye yakın öğrenci, Devrek İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün açtığı kurslara devam ediyor. Öğrenciler, Bakacakkadı 100.Yıl Atatürk Tatil Hizmet Köyü'ndeki yüzme havuzunda, kurs öğretmenleri Serdar Kuru, Harun Kerter ve Muradiye Azak'ın öncülüğünde su üstünde durmasını, serbest sitil yüzme, kurbağalama ve sırtüstü durma gibi yüzme dalarında eğitim alarak hem spor yapıyor,hem de eğlenerek geride bıraktıkları yoğun yılın stresini atıyor.

Düzenlenen kurslarla ilgili bilgi veren Devrek İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Zafer Yurtsevenyener,"Yaz okullarında bir aylık periyotlar halinde 2 dönem yaz spor kursları açıldı yaz okullarında şu anda kayıtlı 50'in üzerinde öğrencimiz var. Yüzme sporlarına ilginin yoğun olması nedeniyle Ağustos döneminde de açacağımız yüzme kurslarına kayıtlarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Bizim buradaki hedefimiz, gençlerimizi, çocuklarımızı spor salonlarına çekmek, spora davet etmek. Çocuklarımız burada, boş zamanlarını spor yaparak en iyi şekilde değerlendiriyor. Bu sayede kötü alışkanlık kazanmalarının da önüne geçmiş oluyoruz bu bakımdan spor demek eğitim, demek, spor demek, spor demek terbiye demektir" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Devrek'te Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi Gösteriyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement