Öğrenciler Doğada Kitap Okudu - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Doğada Kitap Okudu

Öğrenciler Doğada Kitap Okudu

Beylikdüzülü öğrenciler, kitap okumanın sadece okulda ve evde olmadığını vurgulamak için açık havada kitap okudu.

12.06.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzülü öğrenciler, kitap okumanın sadece okulda ve evde olmadığını vurgulamak için açık havada kitap okudu.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Beylikdüzü Kültür Merkezi karşısında bulunan Sezen Aksu Parkı'nda öğrencilerle 'kitap okuma' etkinliği düzenlendi. Kitap okumanın önemine dikkat çekmek, kitabın sadece okulda, evde değil her yerde okunabileceği göstermek için bir araya gelen öğrenciler, çimlerin üzerinde saatlerce kitap okudu. Avrupa'nın en çok satan sevimli kahramanı Küçük Ejderha Kokosnuss ve Hava Cadısı kitabını okuyan öğrenciler, bilginin önemli bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

Eskiden kitap okumayı sevmediğini ancak zamanla sevebildiğini söyleyen 2'inci sınıf öğrencisi Melisa Nergiz, "Temiz havayı hem içine çekiyorsun, hem de kitap okuyorsun. Birlikte bunları yapmak çok keyif veriyor" dedi.

Kitabı sabırsızlıkla bitirmek istediğini belirten 3'üncü sınıf öğrencisi Tuana Meriç, kitabı okudukça insanların dış görünüşünün önemli olmadığını, önemli olanın onların içindeki duygular olduğunu söyleyerek hiç kimsenin dış görünüşüne aldanmaması gerektiğini ifade etti.

İlk defa açık havada kitap okuduğunu söyleyen bir öğrenci de okulda her hafta kitap okuma etkinliği düzenlediklerini bunun çok etkili olduğunu söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrenciler Doğada Kitap Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement