Öğrenciler Ormanı Temizledi - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Ormanı Temizledi

Öğrenciler Ormanı Temizledi

Şanlıurfa'da 15 Şubat İzcilik Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler, Atatürk Ormanı'nda çevre temizliği gerçekleştirdi.

16.02.2016 12:49

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediyesi, izcilik haftası etkinleri kapsamında İncirliova İlk Okulundan eğitim gören öğrencileri Atatürk Ormanına götürerek, çevre bilincini aşılamak amacıyla bir etkinlik düzenledi.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik, İncirliova İlk Okulu Müdür Yardımcısı M. Eyüp Bülbül, İncirliova İlk okulu Öğretmeni Mehmet Şamil Erbil ve minik öğrenciler katıldı.

Minik öğrencilere izcilik ve çevre bilinci ile ilgili öğütler veren Başkan Baydilli daha sonra öğrencilerle birlikte ormanda çöp toplayarak temizlik yaptı. Öğrenciler arasında düzenlenen halat çekme yarışmasında hakemlik yapan Başkan Baydilli yarışmayı kazanan tarafı tebrik etti.

'BİZLER ÇOCUKLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ'

Öğrencilere çevre bilincini aşılamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Başkan Baydilli, "İzcilik haftası nedeniyle Çocuklarımızla birlikte bugün Atatürk Ormanında, izciliğin kuralları ve çevre bilincinin oluşması için bir etkinlik düzenledik. Bizler çocuklarımızın her zaman yanındayız. Hepsi bizim çocuklarımız, geleceğin yöneticileri olacaklar. Onlarla bilgi birikimlerimizi paylaşıyoruz. Onların gerçekten güzel insanlar olması, vatanına milletine hayırlı birer bireyler olmaları, çevreyi koruyan insanlar olmaları, birbirlerine saygı gösteren insanlar olmaları, Anne-Babayı seven, doğayı seven ve insanlığı seven bireyler olmaları için eğlencelerine ortak olduk. İzcilik ve çevre bilinci ile ilgili bilgiler verdik" dedi.

İncirliova İlk Okulu Öğretmeni Mehmet Şamil Erbil ise böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ederek, "İzcilik haftası etkinlikleri kapsamında İncirliova il okulu olarak Karaköprü Belediyesi ile birlikte izcilik haftasını kutlamak istedik. Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'nin başkanlığında tüm ekibine çok teşekkür ediyoruz. Kahvaltılı, doğa bilincini aşılama anlamında bize güzel katkılar sağladılar. Karaköprü Belediyesi her zaman eğitimin yanında yer almıştır" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Öğrenciler Ormanı Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement