Öğrencilerden Başkan Aydın'a Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Başkan Aydın'a Sevgi Seli

Öğrencilerden Başkan Aydın\'a Sevgi Seli

Akşemsettin Şehit Öğretmenler İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere hediye dağıtan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı okul bahçesinde gören öğrenciler, Başkan Aydın’ın etrafında sevgi yumağı oluşturdu.

31.03.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşemsettin Şehit Öğretmenler İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere hediye dağıtan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı okul bahçesinde gören öğrenciler, Başkan Aydın'ın etrafında sevgi yumağı oluşturdu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Şehit Öğretmenler İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek 229 öğrenciye kıyafet hediye etti. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç'ın da katıldığı hediye töreninde öğrenciler, Başkan Remzi Aydın'ın elini öperek teşekkür ettiler. Öğrenciler Başkan Aydın'ı okul bahçesinde gördüklerinde yanına gelerek fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarıştı. Okul bahçesinde öğrencilerle basketbol oynayan Başkan Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na hazırlanan öğrencilerin provalarını izledi.

Başkan Aydın daha sonra okulda sınıfları gezerek öğrencilerle konuştu. İngilizce dersi gören bir sınıfa giren Belediye Başkanı Aydın, sınıfta Eyüp Belediyesi'nin Bilgi Evleri'nde İngilizce kurslarına giden öğrencilerin olduğunu görünce aldıkları eğitimle ilgili öğrencilere sorular sordu. Öğrenciler hem okulda aldıkları hem de Bilgi Evleri'nde aldıkları eğitimlerden çok memnun olduklarını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Başkan Aydın'a Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement