Öğrencilerden Örnek Proje - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Örnek Proje

Öğrencilerden Örnek Proje

Biga Sakarya İlkokulu 2-D sınıfı öğrencileri, çevre bilincini uyandırmak adına sınıf öğretmenleri Emine Girgin önderliğinde ‘Temiz sınıf, temiz okul, temiz çevre’ sloganıyla proje başlattı.

17.12.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga Sakarya İlkokulu 2-D sınıfı öğrencileri, çevre bilincini uyandırmak adına sınıf öğretmenleri Emine Girgin önderliğinde 'Temiz sınıf, temiz okul, temiz çevre' sloganıyla proje başlattı.

Proje kapsamında öğrenciler, insanların çevre duyarlılıklarının arttırmasını hedefledi. Projenin çevreye duyurulması için de Biga Belediyesiyle iş birliği yapan minik öğrenciler Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ı makamında ziyaret etti. Proje hakkında Başkan Işık'a bilgi veren minik öğrenciler, Biga'nın temiz bir çevreye sahip olduğundan dolayı kendisine teşekkür ettiler. Temiz çevre hakkında neler yapılabileceğini sorarak bilgi aldılar. Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ta öğrencilerin çevreye karşı bu kadar duyarlı oldukları için tebrik ederek "Sizler gibi duyarlı öğrenciler beni çok mutlu ediyor. Temiz okul, temiz sınıf ve temiz çevre projesi duyarlılığı arttırmak için çok önemli bir adım. Projenizi destekliyor ve çalışmalarınızın durmadan devam ettirilmesini istiyorum. Benim de ilk hedefim temiz bir Biga'ydı. Çalışmalarımızı o yönde yaparak Biga'yı temiz bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Örnek Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement