Öğrencilerim Okumak İçin Kitap Bulamıyor" Paylaşımı Kampanya Başlattırdı - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerim Okumak İçin Kitap Bulamıyor" Paylaşımı Kampanya Başlattırdı

Öğrencilerim Okumak İçin Kitap Bulamıyor" Paylaşımı Kampanya Başlattırdı

Gümüşhacıköy'de, Siverek'te öğretmenlik yapan arkadaşının sosyal paylaşım sitesinde "öğrencilerim okumak için kitap bulamıyor" paylaşımını okuyan rehber öğretmen okulunda kampanya başlattı Toplanan 600 kitap , kırtasiye malzemesi ve oyuncak Siverek'teki köy okuluna gönderildi.

29.05.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhacıköy Işık İlkokulu öğrencileri topladıkları 600 kitap, kırtasiye malzemesi ve oyuncağı, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Örgülü Köyü İlkokulu öğrencilerine gönderdi.

Gümüşhacıköy Işık İlkokulu Rehber Öğretmeni Ayfer Koç, sosyal paylaşım sitesinde çocukluk arkadaşı ve Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Örgülü Köyü İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olan Gülsüm Çil'in öğrencileri için kitap desteği istediğini görünce harekete geçti.

Koç, konuyu Okul Müdürü Mustafa Acar ve Okul Aile Birliği ile görüşerek "Değerler Eğitimi" Projesi kapsamında okulda kitap toplama kampanyası başlattı.

Kampanyada toplanan 600 kitap, kırtasiye malzemesi ve oyuncaklar kolilenerek Işık İlkokulu öğrencileri tarafından, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Örgülü Köyü İlkokulu öğrencilerine gönderilmek üzere PTT Gümüşhacıköy Şubesine teslim edildi.

Rehber öğretmen Koç, çocukluk arkadaşının sosyal paylaşım sitesinden okulu ile ilgili paylaştığı durumun ve yardım çağrısının kendisini harekete geçirdiğini belirterek, "Çocukluk arkadaşım sosyal paylaşım sitesinde 'öğrencilerim okumak için kitap bulamıyor' şeklinde bir paylaşım yapınca öğretmen olarak buna yüreğim dayanmadı. Arkadaşım Gülsüm'le Merzifon'da aynı mahallede büyüdük ve zor şartlarda okuduk. Gün geldi bizler de öğretmen olduk. Şimdi çocukluk arkadaşımın öğrencileri bizim gibi zor şartlarda okumaya çalışıyor.  Konuyu Okul Müdürümüz ve Okul Aile Birliği ile paylaşarak birlikte bir hafta süren kitap toplama kampanyası başlattık. Öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımızın getirdikleri hikaye, fıkra, roman, şiir ve ders kitaplarını, kırtasiye malzemelerini ve oyuncakları kolileyerek Siverek'e göndermek üzere hazırladık" dedi.

Okul Müdürü Mustafa Acar da duyarlılığı için rehber öğretmen Koç'a ve kampanyaya destek verenlere teşekkür etti. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilerim Okumak İçin Kitap Bulamıyor' Paylaşımı Kampanya Başlattırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement