Öğretmenlerin İskambil Oyunu, Cinayetle Bitti - Son Dakika
Güncel

Öğretmenlerin İskambil Oyunu, Cinayetle Bitti

Öğretmenlerin İskambil Oyunu, Cinayetle Bitti

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, kahvede iskambil oyunu oynarken tartıştığı öğretmen arkadaşı tarafından bıçaklanan Türkçe öğretmeni 36 yaşındaki Şenol Gegekoğlu, hastanede hayatını kaybetti.

31.12.2014 13:30

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, kahvede iskambil oyunu oynarken tartıştığı öğretmen arkadaşı tarafından bıçaklanan  Türkçe öğretmeni 36 yaşındaki Şenol Gegekoğlu, hastanede hayatını kaybetti.

Cumartesi günü meydana gelen olayda Gemiciler Ortaokulu'nda görevli Türkçe öğretmeni Okan A., iddiaya göre iskambil oyunu oynarken, eline baktıkları gerekçesiyle Çaycuma İmam Hatip Ortaokulu Türkçe öğretmeni Şenol Gegekoğlu ve bir mağazada tezgahtar olan 34 yaşındaki Ferhat B. ile tartıştı. Kavgaya dönen olayda Okan A., Şenol Gegekoğlu ve Ferhat B.'yi bıçakla yaraladı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan Şenol Gegekoğlu, sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybetti. Şenol Gegekoğlu'nun cenazesi, Çaycuma Merkez Camii'nde kılındı. Cenaze namazına Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da katıldı.

Gegekoğlu'nun cenaze namazını, kayınpederi imam Mustafa Demirsoy kıldırdı. Öğlen kılınan cenaze namazından sonra 1 yıllık evli olan Gegekoğlu'nun cenazesi Hacıosmanlar Köyü'nde toprağa verildi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğretmenlerin İskambil Oyunu, Cinayetle Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement