Oklu Kirpinin Fırlattığı Oklarla Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Oklu Kirpinin Fırlattığı Oklarla Yaralandı

Oklu Kirpinin Fırlattığı Oklarla Yaralandı

Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ndeki bir kişi, evine giren oklu kirpinin fırlattığı 3 ok ile yaralandı. Hastaneye götürülen kişiye doktorlar ne tedavi uygulayacağını şaşırdı.

09.10.2014 16:37  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde 48 yaşındaki İbrahim Tıraş, evine giren oklu kirpinin fırlattığı 3 ok ile yaralandı.

Boğaziçi Mahallesi'nde saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda İbrahim Tıraş garip sesler duydu. Evde beslediği tavuklara tilki geldiğini zannedip, dışarı fırlayan İbrahim Tıraş, dama çıktığında oklu kirpi ile karşılaştı. Eline bir sopa alan İbrahim Tıraş, hayvanı dışarı çıkarmak için harekete geçti. Bu sırada oklu kirpi, peş peşe oklarını İbrahim Tıraş'a fırlattı. Atılan oklardan 3'ü İbrahim Tıraş'ın sol koluna isabet etti.

İbrahim Tıraş'ın bağırması üzerine yardıma koşan komşuları oklu kirpiyi sopalarla öldürdü.

DOKTORLAR NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ

Acılar içinde kalan İbrahim Tıraş, Düziçi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk etapta oklu kirpi yaralanmasına karşı uygulanacak tedavi konusunda tereddüt geçiren doktorlar, daha sonra tetanos ve ağrı kesici iğne yaptı, serum bağladı. İbrahim Tıraş, 4 saat boyunca gözlem altında tutulup, sabah saatlerinde taburcu edildi.

"BİR ANDA 10 TANE OK ATTI"

Oklu kirpinin saldırısıyla şoke olan İbrahim Tıraş, "Kirpi evimin damına nereden ve niye geldiği, bilmiyorum. Çünkü damda üzüm asmasından başka bir şey yok. Belki üzüm yemeye gelmiş olabilir. Hayvan sopayla uzaklaştırmak isterken, oklarını fırlattı. Bir anda 10 tane ok attı. 3 tanesi koluma saplandı. Böyle bir davetsiz misafir beklemiyordum" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oklu Kirpinin Fırlattığı Oklarla Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement