Okmeydanı'nda Soygun Şoku! Paraları da, Güvenlikçinin Silahını da Alıp Kaçtılar - Son Dakika
Güncel

Okmeydanı'nda Soygun Şoku! Paraları da, Güvenlikçinin Silahını da Alıp Kaçtılar

Okmeydanı'nda bir banka şubesini soyan, kar maskeli ve silahlı iki kişi, güvenlik görevlisinin silahını da alarak kayıplara karıştı.

27.01.2016 15:30  Güncelleme: 16:41

Okmeydanı'nda bir banka şubesi, silahlı ve maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Polis, olaydan sonra kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 15.15'te Okmeydanı, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Silahlı ve maskeli 2 kişi, banka şubesine girip güvenlik görevlisi etkisiz hale getirdikten sonra, bir miktar parayı çantaya doldurup, güvenlik görevlisinin silahını da alarak kayıplara karıştı.

SOYGUN ANINDA BÜYÜK PANİK

Soygun anında banka çalışanları ve müşteriler büyük panik yaşarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

GÖRGÜ TANIĞI: DÖNDÜM BAKTIM MEMURA SİLAH DOĞRULTMUŞ

Olay sırasında bankada olan bir kadın, "İçeriye iki genç girdi. Bir tanesi memura silahı doğrulttu, diğeri vezneye doğrulttu. Paraları toplayıp gittiler. Yüzleri maskeliydi. Silah sesi geldi. Döndüm baktım memura doğrultmuş silahı. Memurun silahını mı aldılar diye düşündüm. Biz ikinci kata çıktık. Korktuk" ifadelerini kullandı.

Ekipler kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

Okmeydanı\'nda Soygun Şoku! Paraları da, Güvenlikçinin Silahını da Alıp Kaçtılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Okmeydanı'nda Soygun Şoku! Paraları da, Güvenlikçinin Silahını da Alıp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ROJ: Sıkıntı yok para lar emniyette 3 2 Yanıtla
  • batman727272: İki genç diyor yüzleri maskeli diyor hayret yanı ..madem maskeli genc olduklarını nrden biliyon 0 0 Yanıtla
  • Hasan: Banka güvenliklerinin kapi girişinde kurşun geçirmez ve iceriden dışarıya ateş edebileceği bir sistem olmadan bu sorunun önüne geçilmez... 0 0 Yanıtla

Advertisement