Okul Bahçesine Meyve Fidanları Dikip Öğrencilerin Adını Verdiler - Son Dakika
Yerel

Okul Bahçesine Meyve Fidanları Dikip Öğrencilerin Adını Verdiler

Okul Bahçesine Meyve Fidanları Dikip Öğrencilerin Adını Verdiler

Ödemiş-İzmir karayolu üzerinde bulunan Bayındır’ın Pınarlı Köyü İlkokulu öğrencileri okul bahçesini meyve fidanlarıyla yeşillendirdi.

05.03.2014 12:26

Ödemiş-İzmir karayolu üzerinde bulunan Bayındır'ın Pınarlı Köyü İlkokulu öğrencileri okul bahçesini meyve fidanlarıyla yeşillendirdi.

3-A sınıfı öğretmeni Şakire Yiğit tarafından dikilen iki meyve fidanıyla başlayan ağaçlandırma etkinliği velilerin de katkısı ile büyüdü. Velilerin desteğiyle alınan 20 meyve fidanı okul bahçesinin çevresine dikildi. Meyve fidanlarının korunması için yerleştirilen tahtalara ağacı diken öğrencilerin isimleri yazıldı. 3-A sınıfı öğrencileri diktikleri fidanlar gözü gibi bakıyor.

Öğrencilerin çevre bilincinin gelişmesi için başlattıkları etkinliğe velilerin katkı sunduğunu ifade eden Pınarlı Köyü İlkokulu 3-A sınıfı öğretmeni Şakire Yiğit, "Öğrencilerimiz diktikleri meyve fidanlarıyla neredeyse her gün ilgileniyorlar. Velilerimiz fidanların alınması noktasında destek sağladılar. Her öğrencimiz kendi adını taşıyan fidanlarıyla doğaya şimdiden imza attılar. Çevrenin korunması ve doğal yaşamın önemi konusunda öğrencilerimizin bilinçlenmesi için okul bahçemizi yeşillendirdik" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul Bahçesine Meyve Fidanları Dikip Öğrencilerin Adını Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement