Okul Müdürleriyle Toplantı - Son Dakika
Yerel

Okul Müdürleriyle Toplantı

Okul Müdürleriyle Toplantı

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde Kaymakam Tahir İğde, eğitim camiasıyla bir araya geldi.

08.12.2015 22:14

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde Kaymakam Tahir İğde başkanlığında, Milli Eğitim Müdürü Mahsun Burucu, İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, Milli Eğitim Şube Müdürü Tezer Güner'in de katıldığı toplantıda eğitim öğretimin kalitesini arttırmak için bütün okul müdürleri ve mezralarda görev yapan müdür yetkili öğretmenler toplantıda buluştu.

Okullarda eğitim ve öğretim sıkıntılarının çözümlenmesi, İş kur personellerinin daha verimli çalışmalarını sağlamak, okulların temiz kullanılması yönünden idare tarafından iş kur elemanlarının denetlenmesi ele alındı. Ayrıta toplantıda taşıma servisleri ve taşımalı öğrencilere verilen sıcak yemeklerin menüye uygunluğunun müdürler tarafından da denetlenmesi hususları gözden geçirildi.

Diğer taraftan, okulların sosyal etkinlik sayılarının arttırılması gerektiği, destekleyici ve yetiştirici kursların kağıt üzerinde değil gerçek anlamda faydalı olması, öğrencilerin kötü alışkanlıkları yenmesi ve ahlaki açıdan topluma kazandırılması hususu konusunda istişarelerde bulunuldu.

Destekleyici kurslar hususunda öğretmenlerimizin daha duyarlı davranarak devletimizin çocuklarımıza yaptığı yatırımların amacına hizmet etmesi sağlanması konusu ele alındı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Okul Müdürleriyle Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement