Okullar Ligi Heyecanlı Müsabakalara Sahne Oluyor - Son Dakika
Yerel

Okullar Ligi Heyecanlı Müsabakalara Sahne Oluyor

Keçiören Belediyesi, spor ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor.

10.02.2016 15:09

Keçiören Belediyesi, spor ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor. 9 Aralık'ta yapılan kura çekimi ile başlayan Okullar Ligi'nde 55 okuldan 160 takım kıyasıya yarışıyor.

Özellikle okul çağındaki çocukların spor yapma alışkanlığı kazanmasını ve profesyonel sporcuların yetişmesini teşvik amacıyla 2 yıldır yapılan "Okullar Ligi" heyecanlı rekabetlere sahne olurken, çocukları da spora teşvik ediyor. Toplam 5 branşta gerçekleşen lige lise, ortaokul ve ilkokul 5. sınıflardan 2 bin 500 öğrenci katılıyor. Futbol ve basketbol maçlarının Ali Özdemir Spor Tesisleri'nde, voleybolun Kalaba Lisesi, futsalın Genç Osman Lisesi ve yakan topun da Mehmet Akif İlköğretim Okulu'nda oynanacağı karşılaşmalarda okullar da takımlarını desteklemek için izleyici bölümünde yerlerini alıyor.

Mayıs'a kadar devam edecek karşılaşmalar sonrasında her branşta dereceye girenler için kupa töreni düzenlenecek. Özellikle genç sporcuların yetişmesini desteklediklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Çocuklarımızın sporla uğraşmalarını teşvik ediyor, sporun dostluğunu, kardeşliğini, centilmenliğini de sahaya yansıtmalarını istiyoruz. Spor heyecanlı bir rekabetin ötesinde dostluktur, birliktir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullar Ligi Heyecanlı Müsabakalara Sahne Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement