Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Okullarda Karne Heyecanı

Malatya'nın Arguvan ve Darende ilçelerinde öğrenciler karnelerini aldı.

12.06.2015 16:59

Malatya'nın Arguvan ve Darende ilçelerinde öğrenciler karnelerini aldı.

Arguvan Cumhuriyet Ortaokulu'nda yapılan törende İlçe Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, İlçe Garnizon Komutan vekili Hüseyin Şimşekkeya, Belediye Başkan vekili Kamber Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Hasan Yay öğrencilere karnelerini verdi.

Karne töreninde konuşan Yosunkaya, başarıda ve başarısızlıkta herkesin üzerine düşen hususlar olduğunu belirterek, eğitimde başarı için öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinin olması gerektiğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Yay ise başarının da başarısızlığın da değerlendirmesi yapılırken öğrencilerinin öz güvenlerini yıpratıcı, onurlarını kırıcı ifadelerden kaçınmalarını tavsiye etti.

Darende

Darende ilçesinde Naciye Ateş İlköğretim Okulunda program düzenlendi.

Programda konuşan Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, öğrencilerin geride bıraktıkları dönem içerisinde çeşitli başarılara imza atarak güzel sosyal etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yeni dönem için çocuklarımıza bir tavsiyem olacak. Oyun ve eğlencenin haricinde aynı zaman da bir fırsat olan yaz tatilinde, eksik olan yanlarınızı tamamlayarak güzel bir hazırlık dönemi geçirmenizi arzu ediyorum. Televizyon başında vakit geçirmekten çok ailenize ve kendinize zaman ayırmanızı istiyorum. Bu sayede  yeni dönemde daha dinç ve dinamik olarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ise Darende'de eğitim seviyesinin üst noktalara taşındığını bildirerek, 6 bin 350 öğrenciye 470 öğretmen ve personel ile sorunsuz bir şekilde eğitim döneminde başarılı hizmet verdiklerini aktardı.

Tören sonunda Kaymakam Bünyamin Kuş, öğrencilere karnelerini vererek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Rauf Özgenç, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, daire amirleri ve veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement